Michelle Carter este acuzata ca a fost autorul moral in cazul sinuciderii lui Conrad Roy, un baiat in varsta de 18 ani care suferea de depresie si anxietate. Baiatul nu voia sa mai traiasca, iar iubita lui l-a incurajat sa se sinucida. Anchetatorii au gasit zeci de mesaje prin care fata ii spunea baiatului ce metoda sa aleaga.

Michelle ii prezenta mai multe metode din care Roy putea sa aleaga. "Poti sa te spanzuri, sa te arunci de pe o cladire, sau poti sa folosesti un cutit..." sunt doar cateva dintre modurile prin care fata incerca sa isi faca iubitul sa isi puna capat zilelor. Intr-unul dintre mesaje, acesta era deja nervoasa ca Roy sovaie prea mult.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Baiatul era terifiat de faptul ca nu va fi capabil sa reuseasca in viata, ca nu va putea sa invete si ca nu va putea sa isi intemeieze o familie.
In loc sa il indrume catre un psiholog sau psihiatru, Michelle l-a facut pe Roy si mai nesigur.

Ea i-a spus ca nu mai poate sa continue asa si ca singura solutie este sa isi puna capat zilelor.

"Aceasta situatie dureaza deja de foarte mult timp. Fa-o odata!", i-a scris ea intr-un mesaj.


In cele din urma, Roy a fost gasit mort in masina sa, intr-o parcare. Murise asfixiat cu monoxid de carbon.
Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si