Spatele de pui. Un vechi proverb sud-american spune că "o supă de oase bună poate reînvia morții". Este în același timp gustoasă șă sănătoasă.

Citeste si: Tocăniță de porc. Cea mai apreciată rețetă tradițional românească

Spatele de pui

Supa de oase este o supă concentrată dintr-o varietate de oase, fiartă la foc mic timp îndelungat, și care poate fi băută că atare, cât și folosită într-o varietate de preparate.

Prima alegere când vine vorba de fiertură este spatele de pui. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Supa concentrată de pui obținută din spate este un adevărat medicament pentru gripe și răceli.

Citeste si: Ciorbă cu borș: Adevărul despre această combinație. Până acum nu se știa

Spatele de pui. Pentru a obține o supă excelentă este nevoie de o varietate de oase, cartilaje și piele. Spatele de pui are toate aceste părți. 

Spatele de pui

Spatele de pui. Cum se obține supa de pui

Spatele de pui. Ai nevoie de cam un kilogram jumătate de spate de pui, cam 3 litri de apă, 2 linguri de oțet de mere, o ceapă mare, doi morcovi, curățați și tăiați în bucăți mari, o țelină curățată și tăiată în bucăți mari, o legătură de pătrunjel tocat. Le vei fierbe în jur de 2 ore și vei obține o supă delicioasă.

Citeste si: Ciorbă de burtă cu smântână! Cea mai simplă rețetă

Supa de pui. Sănătate pură! Află cât de benefică este pentru organism

Supa de pui este un adevărat izvor de sănătate. Află ce beneficii aduce organismului direct de la specialiști!

Supa de pui. Ce conține supa de pui?

Printre nutrienţii care se găsesc în astfel de supe se numără colagenul, gelatină, acidul hialuronic, prolina, glicina, calciul, fosforul, magneziul şi potasiul, informează „Natural News“.

Acestea asigură o dezvoltare armonioasă a articulaţiilor, articulaţiilor, oaselor, ligamentelor şi tendoanelor, precum şi a părului şi pielii. Glicerina şi prolina sunt esenţiale pentru a vindeca răni microscopice şi inhibă activitatea inflamatorie. Acest lucru este important în cazul persoanelor care suferă de inflamare cronică sau de boli autoimune.

Supa de pui. Beneficii. Ce avantaje aduce consumul de supă de pui?

Un alt avantaj al supei este hidratarea. Un bol de supă contribuie la cei doi litri de lichide pe care suntem îndemnaţi să-i bem zilnic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si