Close sidebar
Close sidebar

Starul lui Manchester United, Rashford, a fost implicat într-un accident imediat după meci: ”Sunt bine băieți”

Starul lui Manchester United a fost implicat într-o coliziune cu o șoferiță după ce a părăsit terenul de antrenament al clubului Carrington.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marcus Rashford și căpitanul lui Man Utd, Bruno Fernandes, s-au grăbit să ajute o șoferiță după ce atacantul englez a fost implicat într-o coliziune în trafic, informează Mirror. 

"Marcus este bine și nu a fost rănit"

Atât Rashford, cât și șoferița implicată în accident nu au fost răniți, s-a aflat duminică. Starul englez, care împlinește 26 de ani luna viitoare, a coborât din vehiculul său și s-a dus imediat la cealaltă mașină pentru a se asigura că femeia nu a fost rănită. Coechipierul lui Rashford, Fernandes, care a marcat golul victoriei în înfrângerea cu 1-0 în fața lui Burnley, a venit apoi în ajutorul lor.

El a surprins accidentul după ce a părăsit terenul de antrenament al lui United de la Carrington la scurt timp după atacant. 

Citește și: Celebrul culturist român Eugen Kantor a murit în urma unui infarct

Poliția a fost chemată la fața locului, iar atât Rashford, cât și femeia au vorbit cu ofițerii. Amândoi au fost testați cu alcooltestul ca o chestiune de rutină, având în vedere natura incidentului, și au plecat fără a fi luate alte măsuri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

[Sursa foto: Mirror]

Rashford a postat astăzi pe Instagram, referindu-se la victoria cu Burnley și la accidentare. "3 puncte în deplasare! Sunt bine, băieți, mulțumesc pentru mesaje". "Marcus este bine și nu a fost rănit", a declarat astăzi un purtător de cuvânt al lui United. "A fost o coliziune întâmplătoare în timp ce el părăsea terenul de antrenament după ce se întorcea de la Burnley. 

”A ieșit din mașină fără ajutor și primul său gând a fost la șoferiță”

"A fost un incident în care a fost implicată mașina lui și una condusă de un membru al publicului. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit și nu a fost nevoie de ambulanță. A ieșit din mașină fără ajutor și primul său gând a fost la șoferiță”. 

Citește și: Un fotbalist al echipei naționale din Panama, împușcat mortal

Poliția a fost chemată la fața locului, iar atât Rashford, cât și femeia au vorbit cu ofițerii.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

"Bruno s-a oprit pentru că și-a văzut coechipierul și era evident îngrijorat pentru el și pentru șoferiță. Așa că s-a asigurat că amândoi sunt bine și că pot părăsi locul faptei fără probleme."

Rolls Royce-ul făcea parte din colecția impresionantă a starului englez. La începutul acestui an, Mirror a povestit cum Rashford a condus un bolid de 280.000 de lire sterline. O confuzie a făcut ca noua sa mașină sport McLaren 765 Longtail- cândva cea mai rapidă mașină modernă de serie din toate timpurile- să fie livrată cu o plăcuță personalizată pentru Skoda Citigo. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI