"Achizitia se va desfasura prin procedura de licitatie deschisa online, cu faza finala licitatie electronica, in vederea incheierii de acorduri- cadru cu maxim 5 (cinci) operatori economici, cu pret fix in euro, fara reluarea competitiei la incheierea contractelor subsecvente. Contractele subsecvente se vor incheia in lei la cursul BNR din ziua anterioara incheierii contractului", se precizeaza in documentele IGSU.

Din totalul vehiculelor, un numar de 1.740

vor avea tractiune 4X4, iar 1.140- 4X2.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

IGSU a fost infiintat in decembrie 2004 prin fuziunea dintre Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari si Comandamentul Protectiei Civile, institutii aflate la acea vreme sub coordonarea Ministerului de Interne. Inspectoratul general si structurile judetene au in componenta 43 de centre operationale si 280 subunitati operative, cu peste 3.500 mijloace tehnice de interventie.

IGSU coordoneaza actiunile institutiilor implicate in managementul situatiilor de urgenta, asigurând si functia de punct national de contact in relatia cu organizatiile internationale guvernamentale si neguvernamentale cu responsabilitati in domeniu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si