Banana (21:04. – 21.05.)

Nu se pliaza prea bine rolului de sef. Evita discursurile in public, intamplina dificultati in a se impune, si asta pentru ca nu sunt persoane aspre si categorice. Daca ceva nu merge bine, cad cu usurinta in patima bauturii, cazand prada exceselor de ordin trupesc.

Viata de familie este foarte importanta pentru ei, iar casa este considerata o chestiune privata. Rareori comunica cu vecinii. Casa lor arata ca un depozit ticsit cu lucruri inutile. Poseda o sensibilitate artistica traditionala si se leaga usor de lucruri materiale – obiecte si alte maruntisuri. Sunt foarte reactivi la modificari de mediu.

Cireasa (22:05. – 21:06)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Atunci cand indeplinesc functii de lideri, persoanele din aceasta categorie sunt foarte indragite si respectate. Apreciaza talentul si abilitatile subordonatilor lor si considera ca este important sa isi rasplateasca in mod corespunzator angajatii loiali si implicati. Dezavantajul lor este ca sunt persoane comode si delasatoare.

Dietele stricte si exercitii fizice intense dau rezultate slabe in cazul lor. In general, ciresele au tendinta de a-si tine aproape partenerii de viata, urmarindu-le cu atentie toate miscarile, intrucat sunt persoane foarte geloase.

Totusi, sunt dispusi sa astepte oricat e nevoie pentru a gasi un partener de viata iubitor care sa dea dovada de aceeasi implicare sentimentala. Cirsele sunt rabdatoare si loiale, in schimb nu au o parere buna fata de cei care folosesc parfumuri ieftine sau locuiesc in case dezorganizate.

Caisa (22:06. – 22:07)

Caisele apartin grupului de norocosi care nu intra niciodata in panica atunci cand vine vorba de un examen sau de conjuncturi sociale la care trebuie sa ia parte. Cele mai multe vedete pop care se simt precum pestele in apa pe timpul aparitiilor in public sunt nascute in acest semn zodiacal. Acesti nativi se arunca fara probleme in evenimente sociale si sunt nelipsiti de la petrecerile vibrante si luxoase.

Sursa: secretele.com

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si