Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Strigătul care sperie hoții de buzunare

O femeie de 57 de ani din Italia a devenit vedetă pe internet după ce a publicat mai multe videoclipuri prin care atenționează turiștii atunci când cineva încearcă să le fure din geantă. Femeia nu se sfiește să strige cât o țin plămânii și astfel reușește să țină la distanța hoții de buzunare.

Redactia Stirile Kanal D,

Strigătul care sperie hoții de buzunare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Attenzione borseggiatrici! Attenzione pickpocket!” (Atenție, hoți de buzunare).

Italianca Monica Poli, spaima hoților de buzunare. Cunoscută pe internet după celebrele strigăte: „Attenzione borseggiatrici! Attenzione pickpocket!”  

Este strigătul devenit viral pe internet după ce o femeie din Veneția a început să filmeze hoții de buzunare care acționează pe străzile Italiei. Femeia face parte dintr-un grup de voluntari a căror misiune este să atenționeze turiștii atunci când bunurile lor sunt în pericol.

Monica Poli este cea care se află în spatele videoclipurilor de zeci de milioane de vizualizări. Femeia patrulează zilnic zonele turistice, iar atunci când cineva i se pare suspect, scoate telefonul și îl filmează. Mulți o iau la fugă atunci când sunt prinși în flagrant.

De-a lungul timpului femeia a avut parte de tot felul de incidente fiind atacată sau scuipată de hoții pe care îi filma.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

În ciuda pericolului la care se expune, Monica este decisă să își continue lupta.
Îndemnul Monicăi a devenit atât de faimos, încât a fost transformat în melodii și a ajuns să fie ascultat la un festival internațional de muzică.

Videoclipurile devenite virale au ajuns și în atenția vicepremierului din Italia care a felicitat o pe femeie pentru inițiativă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI