Babis Anagnostopoulos și a ucis cu sânge rece soția, pe Carolinei Crouch, o tânără în vârstă de 19 ani, în casa lor din Grecia. Totul a avut loc în luna mai a anului 2021. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a susținut că a recurs la gestul extrem pentru că îi era teamă că tânăra i-ar putea face rău fiicei lor, Lydia, care la acea vreme avea doar nouă luni.

Cei doi soți păreau cuplul perfect. El lucra ca pilot și abia ce devenise tată. Fata de 19 ani era o tânăra frumoasă, devotată familiei și o mamă iubitoare. 

Citește și: EXCLUSIV: Biletele de avion, din ce în ce mai scumpe/ Agent turism: ” Putem să vorbim de creșteri chiar de până la 70%”

David Crouch, în vârstă de 79 de ani, tatăl victimei a vorbit în timpul procesului. Bărbatul a declarat că ar fi „onat” să-l execute pe criminalul fiicei sale dacă pedeapsa cu moartea ar mai exista în Grecia, relatează jurnaliștii de la  DailyMail.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Criminalul Carolinei a fost condamnat în urmă cu un an la închisoare după ce a sugrumat-o pe soția sa. Scenele violente s-au derulat în casa lor dintr-o suburbie de lux a Atenei. După ce și-a ucis cu sânge rece soția, bărbatul a mințit oamenii legii afirmând că tânăra a fost ucisă „de hoți”. Acesta ar fi putut scăpa basma curată doar că muntele de minciuni pe care și-a construit povestea a început să se prăbușească.

Avocații criminalului susțin că acesta merită o pedeapsă mai blândă. Cu toate acestea, tatăl victimei, susține că nicio pedeapsă nu este suficient de dură.

Tatăl tinerei de 19 ani este îngenuncheat de durere: „Să putrezească în iad” 

Bărbatul în vârstă de 79 de ani este de părere că ucigașul fiicei sale și-a ucis-o soția pentru că aflase că era un traficant de droguri   „Dacă pedeapsa cu moartea ar fi încă disponibilă aici, aș considera o onoare să mi se permită să trag de mâner. Îl urăsc mai mult decât am urât vreodată ceva în viața mea. Să putrezească în iad”, a declarat tatăl tinerei în fața instanței.

Citește și: O populară plajă din Grecia se va închide. Ea se află pe o insulă frecventată de turiștii români: „Siguranța rezidenților și a vizitatorilor este mai presus de orice”

Pentru a vă da o idee despre ucigașul fiicei mele, permiteți-mi să vă spun ce am aflat eu și Susana despre felul în care a tratat-o ​​pe Caroline. Când Caroline a plecat prima dată de acasă pentru a urma   studiile la   Universitatea din Pireu, Susana și cu mine i-am dat fiecare  o sumă  lunară de 750 de euro pentru mâncare, chirie  și altele. În decurs de un an, s-a căsătorit și a încetat să mai frecventeze cursurile și locuia cu soțul ei.  Am făcut asta pentru că am simțit că ar fi frumos dacă Caroline ar putea avea o anumită independență  financiară  față de soțul ei și să

nu fie nevoită să-i ceară bani pentru a cumpăra haine și alte obiecte personale. Am aflat după moartea ei,  că  banii pe care Susana și cu mine îi p uneam  în contul bancar al lui Caroline în fiecare lună au fost însușiți de soțul ei și că de fiecare dată când avea nevoie de bani pentru a cumpăra o cafea sau pentru a cumpăra hrană pentru animalele ei de companie trebuia să- i  ceară  lui acești bani.  Pentru mine este un mister cum a tolerat acest  comportament. Caroline fusese întotdeauna o fată cu voință puternică, cu idei fixe și nu și-ar fi  lăsat niciodată voința călcată în picioare ”,  a mai declarat tatăl tinerei în vârstă de 19 ani.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a sugrumat-o pe soția sa și apoi și-a acoperit crima timp de șase săptămâni, subliniind mereu faptul că a fost ucisă de hoți care i-au sugrumat chiar și câinele lor de companie. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO: Primul superiaht printat 3D din lume/ Proiectant: ”Am fost inspirat să creez un iaht cât mai aproape de mare și de natură”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si