Incidentul nefericit a avut loc în localitatea Baia Sprie, din județul Maramureș. Tânărul de 26 de ani era singur în garaj și încerca să-și repare mașina, pe care a ridicat-o pe un cric. 

În momentul în care bărbatul s-a așezat sub autoturism, cricul a cedat și l-a strivit. A apucat să strige după ajutor, iar mama sa a sunat la 112

Salvat de vecini

Vecinii au fost cei care au reușit să-l scoată de sub fiare, până la venirea salvării. 

La cine să strigi, mai ales că-i şi duminica astăzi şi e şi frig afară. Noroc că ne-a strigat maică-sa, imediat am venit", au declarat  vecinii care au intervenit.

Citește și: Un cunoscut om de afaceri a fost condamnat la închisoare pe viață în Egipt

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Mama lui a ajuns mai repede şi nu mai era conştient. Vorbea cu mine la telefon şi mi-a zis că se băga să lucreze sub maşină şi după câteva secunde a strigat după ajutor. Mulţi dintre localnici au ridicat de maşina să-l putem scoate afară”, a transmis verişoara victimei.

„Noi eram aici şi ne-a strigat mama lui să mergem să-i dăm o mână de ajutor.

Am ridicat maşina şi l-am scos”, a mai spus un lcoalnic.

La scurt timp, au sosit şi echipajele de intervenţie.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș:  „Bărbatul a fost resuscitat la fața locului de către un echipaj SMURD, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale."

Citește și: Fetiță arsă la spital de lampa UV

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a afla circumstanțele în care s-a produs incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si