Pentru multe persoane acest loc pare doar un vis de neatins, insa realitatea este cu totul alta. In prezent piata locurilor de munca a cunoscut o adevarata schimbare, iar unul dintre principalii factori este oferit de felul in care tehnologia, mai precis mediul online, a reusit sa se dezvolte.

In felul acesta a luat nastere si Live Studio, sau cum mai este cunoscut in mediul profesional – „studioul pasiunii pentru performanta” nume cu adevarat meritat tinand cont de daruirea, pasiunea si profesionalismul desavarsit.

Acesta este un foarte cunoscut studio videochat din Bucuresti, insa renumele sau este purtat la nivel national si chiar international, prin nenumaratele prezente la summituri si conventii de nivel mondial. Practic, intreaga echipa Live Studio este una de nelipsit la astfel de evenimente ce au loc an de an, motiv pentru care vom incerca sa aflam din micile secrete ce se ascund in spatele povestii de succes.

Cea mai cautata forma de socializare

Omul a fost mereu o fire sociabila si care a cautat sa comunice, iar mediul online a fost un canal excelent pentru a intra in contact cu diferite persoane, din cele mai indepartate locuri. Acesta este si motivul pentru care videochatul a cunoscut una dintre cele mai mari cresteri, atat din punct de vedere al popularitatii, dar si din punct de vedere financiar.

Intelegand pe deplin acest aspect, Live Studio a reusit sa puna bazele unui studio videochat care sa exceleze din toate punctele de vedere si sa cladeasca o adevarata echipa, ce duce pasiunea pana la

cel mai inalt nivel de performanta.

Cum a devenit Live Studio un reper al succesului?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Intr-un domeniu in care lipsa de seriozitate si cea profesionalism sunt imediat observate, Live Studio a reusit sa ofere o alta fata videochatului, punand la loc de cinste tot ceea ce inseamna meseria de model videochat.

Cu alte cuvinte, Live Studio a fost una dintre afacerile care au „inotat impotriva curentilor” reusind sa treaca peste nenumarate piedici, mentalitati invechite si idei preconcepute, oferind in cele din urma o adevarata oportunitate tinerelor care isi doreau asta cu adevarat. Avand deplina incredere in potentialul pe care il ofera acest domeniu, respectiv numarul fetelor dornice sa se afirme si sa-si puna bazele unei cariere de succes, Live Studio inseamna conditii de lux, profesionalism, venituri fabuloase si, nu in ultimul rand, un adevarat sprijin pentru cei care-i trec pragul.

In felul acesta, sa fii model de videochat a devenit un adevarat reper nu doar al succesului, dar si al unei vieti extravagante, de lux, nelipsita de placerile vietii.

Ce inseamna sa fii model intr-un astfel de studio videochat?

Aruncand o simpla privire prin modernul studio nu ai cum sa nu te simti cat se poate de bine, sa  nu ti se inspire acel aer de lux si eleganta, ceea ce starneste in tine un puternic sentiment de vointa sa ajungi la performanta si dorinta de a te bucura de tot rafinamentul respectiv.

Altfel spus, studioul de videochat pe care il prezinta echipa Live Studio este unul dotata cu aparatura de ultima generatie, ceea ce ofera o experienta de nedescris atunci cand modelele interactioneaza cu admiratorii. De asemenea, camerele sunt amenajate astfel incat sa ofere o atmosfera cat mai calduraoasa si un ambient cat mai placut tuturor.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Insa, cel mai important aspect din tot ceea ce tine de Live Studio nu este luxul si eleganta, ci sprijinul pe care-l ofera fiecarui model in parte. Practic, un model de videochat care lucreaza in cadrul acestui studio se bucura de o adevarata echipa in spate, de la trainer specializat, la fotograf si pana la make-up artist sau specialsti ce ofera suport tehnic.

Cu alte cuvinte, Live Studio este o adevarata familie, iar modelul este membrul de baza al acesteia. Doar in felul acesta se ajunge la succes, respectiv cunoscutele performante ce insotesc aceasta echipa.

Live Studio – intr-o continua dezvoltare

Dorinta si pasiunea pentru performanta a cunoscut mereu limite foarte inalte cand a venit vorba de Live Studio, motiv pentru care respectivul studio isi doreste sa se extinda si sa ofere celor mai ambitioase tinere sansa se se afirme in acest domeniu, atat de avantajos.

Asadar, acel loc de munca ce parea doar un vis poate deveni o realitate in cel mai scurt timp, care in combinatie cu o determinare si o perseverenta mare, poate asterne bazele unei cariere de succes pentru orice tanara!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si