Close sidebar
Close sidebar

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII. Aici poți vedea subiectele și rezolvările corecte la Matematică pentru concursul COMPER 2022, etapa 1.

Alina Raducu,

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Subiectele la matematocă din cadrul concursului COMPER 2022 pentru toate etapele concursului vor fi alcătuite de către mentorii implicaţi în desfăşurarea concursului şi avizate de Comisia Ştiinţifică a concursului COMPER, compusă din cadre didactice cu experienţă recunoscută.

Subiecte COMPER 2022 Matematică. Barem subiecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I- VIII 

Subiectele vor fi postate pentru descărcare în seara dinaintea concursului, acestea pot fi vizualizate şi descărcate numai de către mentor.

Subiectele de concurs propriu-zise (câte unul pentru fiecare disciplină de concurs) vor fi postate pentru descărcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro în seara dinaintea concursului, la ora 20.00,

şi ele pot fi vizualizate şi descărcate numai de către mentor.

Mentorul are obligaţia să facă unoscut subiectul de concurs la ora fixată pentru concurs. Subiectele vor deveni publice prin afişare pe site,însă numai după susţinerea etapei de concurs.

Proba constă în completarea online a unor subiecte, de tip grilă. Totodată, ele sunt disponibile pe pagina oficială a concursului.

Elevii care se înscriu în prima parte Comper, vor fi înscrişi automat şi în cea de-a doua etapă.

Mai multe modele de subiecte din anii anteriori, dar și rezolvările corecte la Matematică Comper 2022 se pot găsi pe site -ul  concursurilecomper.ro.

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I- VIII

Citeste si: COMPER 2022: Calendarul examenelor la Română şi Matematică

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anul acesta, etapa a I a concursului COMPER 2022 va avea loc pe data de 21 ianuarie la Română, iar pe 28 ianuarie la Matematică.

Etapa a II- a a concursului COMPER 2022 va avea loc pe data de 18 martie- la Română (Comunicare) și la Matematică pe data de 25 martie.

Pentru etapa naţională Comper 2022, înscrierea în concurs se face în mod automat de către Organizator şi va fi comunicată participanţilor odată cu afişarea rezultatelor de la Etapa II. Astfel, în data de 16 mai se va susține examenul la Română, iar pe 23 mai la Matematică.

La această etapă naţională concurează primii 500 de elevi ierarhizaţi în funcţie de punctajele cumulate obţinute la paşii anteriori, pe fiecare clasă de studiu şi pe fiecare disciplină de concurs.

Subiectele pentru proba de Limba și Literatura Română și Matematică, dar și baremele de corectare sunt disponibile în funcție de clasa de studiu și pot fi accesate pe site-ul oficial al concursului www.concursurilecomper.ro.

Vă vom prezenta subiectele împreună cu rezolvările corecte COMPER 2022 la Matematică, imediat după ce elevii vor susține examenul, atunci când subiectele vor fi afișate pe site-ul oficial al concursului.

Conform regulamentului COMPER 2022, concursul pentru clasele pregătitoare şi clasele I- VIII se va desfășura astfel:

Subiecte COMPER 2022. Pentru clasa pregătitoare

Concursul propune copiilor completarea unei fișe de activităţi integrate (inter- și transdisciplinare), cu 9 întrebări formulate în așa fel încât să corespundă din punct de vedere al curriculumului clasei pregătitoare, precum și nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru până la data concursului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La ora când începe concursul, mentorul va distribui fiecărui copil fișa de concurs completată cu numele copilului și, fără a depăși timpul de concurs indicat pe fișă, va citi întrebările pe rând, asigurându-se că acestea au fost înţelese, și va aștepta copiii să rezolve.

Este recomandabil ca toţi copiii să termine testul. Fișele de concurs sunt color, cu un design plăcut, ilustraţii semnificative și vizibile, cu indicaţii clare pentru răspuns, astfel încât ajutorul mentorului va fi minimal.

Subiecte COMPER 2022 pentru clasele 1, 2, 3, 4, 5, 6 şi 7

Subiectele de concurs pentru Etapa I şi Etapa a II-a vor conţine un număr de 18 întrebări formulate în așa fel încât să corespundă nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru până la data concursului.

Continuţul acestor teste va fi structurat pe două niveluri de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPERLIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Subiectul de concurs pentru: Etapa naţională va conține 18 întrebări și va fi structurat pe două niveluri de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPER-LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Subiectele de concurs propriu-zise (câte unul pentru fiecare disciplină de concurs) vor fi postate pentru descărcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro în seara dinaintea concursului, la ora 20.00, şi ele pot fi vizualizate şi descărcate numai de către mentor. Mentorul are obligaţia să facă cunoscut subiectul de concurs la ora fixată pentru concurs. Subiectele vor deveni publice (prinafişare pe site) numai după susţinerea etapei de concurs.

Citeste si: VIDEO| Reguli noi pentru clasa pregătitoare. Ce spun părinții și cadrele didactice

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI