Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022. Află de unde poți descărca modelele de subiecte și barem la Matematică pentru simularea Evaluării Naționale 2022!

Subiecte simulare Evaluare Naţională 2022 la Matematică

Simularea pentru  Evaluarea Națională 2022 la Matematică  va avea loc, marți, pe 5 aprilie 2022, de la ora 9:00, însă elevii pot intra în săli până la ora 8:30, a mai anunțat Ministerul Educației.

Modele de subiectele și baremul pentru simularea la Matematică Evaluarea Naţională 2022 se găsesc pe http://subiecte.edu.ro/2022/evaluarenationala/modeledesubiecte/.

„Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, pentru elevii de clasa a VIII-a, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev”, potrivit Ministerului Educației.

Citeste si: Barem Română simulare Evaluare Naţională 2022

Subiectele  la Matematică  vor fi disponibile după încheierea probei, în jurul orei 12:00. De asemenea, baremul de corectare va fi publicat pe EDU.ro la ora 15:00.

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

[Sursa foto: PixaBay]
Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Pentru simularea probelor scrise la Evaluare Națională clasa a VIII-a, este valabilă programa aprobată prin OME 3237/5 februarie. Astfel, sunt exceptate conținuturile mențționate mai jos.

Evaluare Națională Matematică simulare 2022 – conținuturi exceptate

Domeniul de conținut: Algebră – Subdomeniul: Funcții

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentarea și interpretarea unor dependențe funcționale prin tabele, diagrame și grafice

Funcții de forma f:R→R, f(x)=ax+b, unde a și b sunt numere reale, graficul acestor funcții, reprezentarea și interpretarea geometrică a graficului acestor funcții, lecturi grafice

Domeniul de conținut: Geometrie – Subdomeniul: Corpuri geometrice

Perpendicularitate: plane perpendiculare; unghi diedru, unghi plan corespunzător diedrului; unghiul a două plane; teorema celor trei perpendiculare.

Citeste si: Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022: Ce trebuie să ştie elevii de clasa a 9-a?

Arii și volume ale unor corpuri geometrice: piramida regulată (cu baza triunghi echilateral sau pătrat), prismă dreaptă (cu baza triunghi echilateral sau pătrat).

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Rezultate simulare Evaluare Naţională 2022 la Matematică

Ministerul Educației a anunțat că, potrivit reglementărilor în vigoare, „rezultatele obținute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”.

Citeste si: Subiecte simulare Evaluare Naţională 2022 Matematică: Baremul de corectare, pe EDU.ro

Candidaţilor li se interzice să aibă asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet, la reţelele sociale, pentru comunicare cu alţi candidaţi, asistenţi din unitatea/unităţile de învăţământ/centrul/centrele de examen sau cu exteriorul.

Citeste si: Subiecte simulare Matematică 2022- Evaluare Naţională: Anunţ important pentru elevi

De asemenea, se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

Calendar simulare Evaluarea Națională 2022

  • Simulare Evaluare Naţională pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII)
  • 4 aprilie 2022:  Limba şi literatura română (probă scrisă)
  • 5 aprilie 2022: Matematică (probă scrisă)
  • 6 aprilie 2022: Limba şi literatura maternă (probă scrisă)
  • 14 aprilie 2022:  afișarea rezultatelor

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si