Subiecte simulare Evaluare Naţională 2022 Română. În perioada 4-6 aprilie 2022, elevii din clasele a VIII-a vor susține vor participa la simulările Examenului de Evaluare Națională. Rezultatele vor fi afișate pe data de 14 aprilie.

UPDATE: Subiectele la Română sunt disponibile AICI

Simularea pentru Evaluarea Națională 2022 la Română   începe la ora 9:00, iar elevii pot intra în săli până la ora 8:30, a anunțat Ministerul Educației.

Subiectele la Română- simulare Evaluare Naţională 2022- vor fi disponibile după încheierea probei, în jurul orei 12:00. De asemebea, baremul de corectare va fi publicat pe EDU.ro la ora 15:00.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Noua structură a anului şcolar 2022-2023: Schimbari majore în educaţie

„Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore (pentru elevii de clasa a VIII-a), respectiv trei ore (pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a) – din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev”, potrivit Ministerului Educației.

Modele de subiecte pentru simularea la Limba și literatura Română

Modele de subiecte pentru simulare Evaluarea Națională 2022 la Română le puteți descărca de pe site-ul oficial:  subiecte2022.edu.ro.

Ministerul Educației a făcut câteva precizări importante: „rezultatele obținute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare”.

Citeste si: Edu.ro Barem simulare BAC 2022 Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Psihologie, Economie, Sociologie Logică şi Filosofie

Rezultatele obținute în urma simulărilor nu se contestă și nici nu se trec în catalog. Cu toate acestea, în situațiile excepționale în care elevul dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise și depuse de cei interesați. 

Subiect-model pentru simulare

model subiect simulare evaluare națională română

Model subiect simulare Evaluare Națională Română

[Sursa foto: edu.ro]

model subiect simulare evaluare națională română

Model subiect simulare Evaluare Națională Română.

[Sursa foto: edu.ro]

Calendar simulare Evaluarea Națională 2022

  • Simulare Evaluare Naţională pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII)
  • 4 aprilie 2022:  Limba şi literatura română (probă scrisă)
  • 5 aprilie 2022: Matematică (probă scrisă)
  • 6 aprilie 2022: Limba şi literatura maternă (probă scrisă)
  • 14 aprilie 2022:  afișarea rezultatelor

Citeste si: Edu.ro Barem Istorie simulare BAC 2022: Consultă online răspunsurile corecte. "Se punctează şi utilizarea unui limbaj istoric adecvat!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si