Recunoscuta pentru talentul ei pentru desen si pictura, frumoasa Nurgul a revenit la prima ei dragoste, dupa o „pauza” care a durat aproape 12 ani, timp in care talentata actita si-a dedicat timpul cresterii fiului ei, Osman (acum in varsta de 12 ani) si actoriei.

Dar, in tot acest timp, pasiunea lui Nurgul pentru arta a ramas constanta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actrita si-a deschis un magazin de genti in Bodrum iar o geanta costa in jur de 3,000 TRY (lire turcesti – n.r.). Se pare ca produsele marca Nurgul au cucerit imediat piata asa cum o demonstreaza un admirator arab, care se zvoneste ca a achizitionat imediat 100 genti.

"Ma cunosc, am tendinta de a face lucruri sofisticate. In loc sa pierd timpul, il folosesc in modul cel mai eficient, il exploatez la maxim!", a declarat Yeşilçay presei locale.

Nurgul Yeşilçay da viata Sultanei Kosem, din serialul omonim, difuzat in fiecare zi, de luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si