Close sidebar
Close sidebar

”Sunt 4 filmări cu Răzvan Ciobanu pe care se mai vede o persoană în mașină”! Postarea misterioasă care a fost ștearsă de pe contul designerului DEZVĂLUIRI

O postare misterioasă de pe pagina de Facebook a designerului Răzvan Ciobanu aruncă și mai mult gaz pe foc în teoria conform căruia acesta ar fi fost ucis.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, însă semnele de întrebare legate de moartea acestuia sunt din ce în ce mai mari. În timp ce apropiații și familia par să se fi împăcat cu ideea că designerul a făcut pur și simplu accident, în spațiul public se rostoglește varianta conform căreia acesta ar fi fost eliminat.

Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al designerului, care conține elemente destul de exacte. Andrada S. Susține că există nu mai puțin de 4 înregistrări de pe camerele de supraveghere, iar în acestea apare încă o persoană în mașina cu care a mers Ciobanu.

”Poliția știe, dar e mai ușor să clasezi un accident decât o crimă”

”Sunt 4 filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt 2 bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”, spune femeia într-o postare care a fost eliminată de pe pagina designerului la câteva ore după ce a fost scrisă.

Femeia nu dă însă mai multe informații, cu toate că este întrebată de ceilalți internauți de unde are aceste detalii sau dacă are dovezi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nordul stațiunii Mamaia și intrarea în Năvodari este, într-adevăr, înțesată de camere de supraveghere care filmează 24 de ore pe zi traficul din zonă, așa că există cu siguranță imagini cu automobilul în care a murit Răzvan Ciobanu, din dimineața respectivă.

Citeste si: Ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață, dezvăluiri-șoc: "Nu putea sta în picioare, era murdărel"

Citeste si: Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! "Avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă"

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre Răzvan Ciobanu! Ce spun prietenii despre ultimele lui zile de viață."La prânz, era deja praf"

Pe de altă parte, în mediul creatorilor de modă circulă o ipoteză conform căreia Ciobanu ar fi fost urmărit de două clanuri interople, din București și Constanța, la care acesta ar fi avut datorii. Conform Spynews.ro, acestea ar fi fost vinovate pentru spargerea casei lui Ciobanu, sâmbătă noaptea, cu 24 de ore înainte de moartea acestuia. De asemenea, mașina lui Răzvan ar fi fost flancată de o altă mașină, iar lângă Ciobanu, chiar pe scaunul șoferului, ar fi fost o altă persoană, care s-ar fi aruncat din automobil înainte ca acesta să intre în câmp. Această ultimă informație pare însă destul de greu de crezut în condițiile în care s-a stabilit că Ciobanu avea o viteză mare în momentul în care a părăsit partea carosabilă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI