„Deci nu prea auzi de el, doar îl vezi uneori. E o pasăre? E una vion? Vezi o pelerină plutind pe străzi. Poartă de obicei și ochelari de soare și o minge de fotbal. Pare că se joacă în timp ce aleargă, știi?”

Kansas City este un oraș liniștit. Nu ar avea cum altfel când îl au pe Superman în carne și oase. Nu zboară, și nici nu alungă răufăcătorii.

Dar e o legendă a comunității.

Citește și: Un adolescent de culoare a fost împușcat în SUA după ce a intrat în casa greșită

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Numele meu e Michael Wheeler. Oamenii mă știu drept Superman din Kansas City. Am crescut cu Superman. Eu și fratele meu mereu îl imitam așa cum vedeam la televizor. Oamenii sunt mult mai deschiși când îl văd pe omul cu pelerină. Toți ne regăsim în Superman.”

Michael apare la toate evenimentele importante din oraș îmbrăcat ca Superman și de cele mai multe ori aleargă.

Nu are un motiv anume, dar spune că vrea să aducă fericire celorlalți.

„Suporterii s-au apucat pur și simplu să facă o tură de stadion. Se țin după un tip îmbrăcat în Superman. Se încălzesc. E amuzant, aș putea să mă bag și eu.”

„Superman” a fost arestat pe 75 de ori

Dr cariera lui ca Superman nu a fost lipsită de incidente.

A fost arestat de 75 de ori pentru tulburarea liniștii publice, iar o dată a fost agresat pe stradă. Dar oamenii au continuat să-l aprecieze, iar el a continuat să împrăștie energie bună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si