Close sidebar
Close sidebar

Supermarket din Arad, amendat pentru ca a vandut miercuri o caserola cu ceafa de porc pe care scria ca a fost ambalata joi

Comisarii pentru Protectia Consumatorilor din Arad au verificat, joi, un supermarket din oras dupa ce un client a cumparat, miercuri seara, o caserola cu ceafa de porc pe care scria ca a fost ambalata in 20 aprilie 2017, adica in ziua urmatoare, autoritatile dand o amenda de 5.000 de lei in acest caz.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consmatorilor Arad, Gheorghe Iancu, a declarat, joi, corespondentului News.ro, ca un supermarket din municipiu a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru etichetarea gresita a unui sortiment de carne.
Conform sursei citate, un client a reclamat ca, miercuri seara, in jurul orei 19.30, a cumparat o caserola de ”ceafa de porc fara os felii” de aproximativ jumatate de kilogram, pe care scria ca a fost ambalata in 20 aprilie 2017, adica in ziua urmatoare cumpararii.


Clientul s-a uitat la eticheta abia cand a iesit din magazin, dorind sa se asigure ca produsul este in termen de valabilitate, iar atunci a observat ca a fost etichetat cu data urmatoarei zile.

”Sanctiunea aplicata operatorului economic a fost pentru practici comerciale si comportament incorecte in relatia cu consumatorii. Operatorul si-a insusit faptul ca un angajat a marcat in mod eronat data pe ambalaj”, a declarat comisarul-sef  Gheorghe Iancu.


Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat ca va verifica, de asemenea, produsele din magazin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI