„Multi se apuca de agricultura ecologica încurajati de preturile mari din zona aceasta, din dorinta de a se îmbogati, dar foarte multi renunta“, a declarat Marin Dumbrava, potrivit zf.ro.

Acesta este managerul fermei ecologice Biodumbrava care cultiva legume si fructe de padure pe o suprafata de 1,5 hectare, in judetul Giurgiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat l-a găsit pe amantul soției sub pat. Toată povestea s-a încheiat într-un mod cu totul neașteptat- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

„Problema noastra principala este legata de forta de munca care «lipseste cu desavarsire». Oamenii prefera sa lucreze în strainatate în domeniul agricol, pe salarii mai mari. Am ramas descoperiti, de aia importam. Occidentalilor le convine sa ia forta de munca ieftina de la noi si sa ne livreze materia prima", mai spune acesta.

Desi ne indreptam intr-o directie buna, ramanem pe locul 9 in clasamentul UE, in ceea ce priveste suprafata agricola cultivata cu produse ecologice. Pe primul loc se afla Spania, care a cultivat anul trecut produse „bio“ pe o suprafata de 1,4 milioane de hectare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si