Close sidebar
Close sidebar

Supranumit "Frank Sinatra rus", Iosif Kobzon, idolul cantecului sovietic, a murit joi

El a fost si deputat in Duma (Camera Inferioara a Parlamentului rus), dar plasat pe lista neagra de UE si de Statele Unite.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iosif Kobzon a inregistrat peste 1.500 de piese. El detinea si un record mondial de 12 concerte intr-o singura zi. O data a ramas pe scena peste 13 ore.

Bariton, era cunoscut de rusi drept cel care anima spectacolul traditional de sfarsit de an de la televiziunea rusa.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nascut in 1937, intr-o familie de evrei din Donetk, in Ucraina, Iosif Kobzon si-a inceput cariera la 10 ani castigand un concurs al cantecului sub ochii atenti ai lui Stalin.

De-a lungul carierei sale de deputat, cantaretul a devenit un sustinator neconditionat al presedintelui Vladimir Putin, care l-a propus in 2013 la Premiul Nobel pentru Pace intr-o scrisoare trimisa comitetului Nobel.

Presedintele Vladimir Putin a transmis un mesaj de condoleante familiei artistului, potrivit site-ului Administratiei de la Kremlin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI