A fost stabilizat insa, medicii raman rezervati in privinta starii de sanatate a lui Vasile Turcu. Fii acestuia trec prin momente cumplite. Acasa la omul de afaceri s-a asternut o liniste mortuara.

Daramat! Asa a ajuns acasa in zorii zilei, fiul cel mic al lui Vasile Turcu. Cu privirea in pamant, si cu ochelari de soare la ochi, chiar daca afara ploua, tanarul a asteptat minute bune in fata portii pana ca cineva sa ii raspunda.

Fiul lui Vasile Turcu nu a vrut sa raspunda la nicio intrebare adresata de echipa Stirilor Kanal D.  A aparut insa, la scurt timp in fata geamului cu telefonul la ureche

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 

In acelasi mister ca si acum, a decurs toata viata privata a omului de afaceri. De foarte putine ori familia acestuia a aparut in presa, in ciuda vietii mondene pe care copiii acestuia o aveau. Cat despre Niculina Toader, femeia care i-a fost alaturi 10 ani, aceasta abia dupa despartire a facut dezvaluiri de-a dreptul socante.

Niculina Toader:
"Eram gravidă în luna a opta(...)

M-a bătut(...) până a venit Salvarea. A doua zi am născut, prematur, o fetiţă moartă."

O scrisoare in care explica de ce ar fi recurs la gestul disperat. Asta au gasit oamenii legii in casa afaceristului. Banii ar fi fost cea mai mare problema, pentru Vasile Turcu.  In ultimii 6 ani, afacerile lui s-au centrat doar pe constructii, iar gurile rele spun ca ar fi fost grav afectate de criza economica.

Tensiunea si nervii patronului, acum milionar scapatat, s-au vazut si dupa indelungata reabilitare a Arcului de Triumf.

Din 2011, de cand s-a retras din lumea fotbalului si-a dedicat tot timpul afacerilor pe care le avea in domeniul imobilialelor si al constructiilor. Om cu dare de mana, asa era perceput afaceristul in cercurile de prieteni. Si-a ajutat iubita, cu 30 de mai tanara timp de 7 ani.
Cadouri, excursii ba chiar si o afacere i-a deschis tinerei. In acelasi ritm alarmat parea ca si cei doi fii ai sai se bazeaza pe ajutorul financiar din partea tatalui. Marius si Adrian, cunoscuti fiind ca "baieti de bani gata" la randul lor rasfatau tinere prin cluburile bucurestene si sesiuni de cumparaturi peste hotare. Doar ca niciunul nu avea o sursa de venit sigura. Vasile Turcu a incercat sa rezolve si aceasta problema si i-a deschis fiului cel mare o cafenea in zona de fite a capitalei. Din nefericire insa, afacerea a dat faliment.

Averea lui a fost estimata la peste 100 de milioane de euro. In doar doi ani, conturile i s-au golit brusc ajungand la 30 de milioane, iar situatia parea tot mai neagra. Atat de nearga incat ar fi decis sa isi incheie toate socotelie, chiar si cu viata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si