Close sidebar
Close sidebar

Suspectul principal in cazul teribilei crime de la Ploiesti s-a predat astazi procurorilor din Parchetul General. Motivul crimei depaseste orice imaginatie

Suspectul principal in cazul teribilei crime de la Ploiesti s-a predat astazi procurorilor din Parchetul General. Este chiar iubitul victimei, pe care ar fi ucis-o in fata mai multor persoane chiar in apartamentul in care locuiau. Motivul crimei depaseste orice imaginatie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

PRINS DE POLITISTI

Individul dus in catuse la Parchet este suspectul principal in cazul teribilei crime din Ploiesti. Nicio vorba n-a scos in fata jurnalistilor.

Din apartamentul Marianei ar lipsi peste doua mii de euro, bani pe care iubitul ei i-ar fi luat, pentru a-si cumpara o masina. Surse din ancheta spun ca nu gelozia a fost motivul crimei. Tanara ar fi refuzat un joc erotic propus de iubitul ei- asta l-ar fi scos, de fapt, din minti.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

UN TRECUT SCANDALOS

Individul banuit ca si-a ucis iubita cu sange rece n-ar fi la prima infractiune. Ar fi fost anchetat, in trecut, pentru trafic de persoane si proxenetism si ar fi stat o vreme chiar si dupa gratii. Ieri dimineata, dupa ce ar fi savarsit crima, vecinii spun ca a starnit teroare in bloc.

Barbatul ar fi fugit in scara alaturata, la ultimul etaj. Ar fi vrut sa intre in podul blocului, dar vecinii l-au speriat. 
 

Usa apartamentului in care s-a intamplat nenorocirea s-a transformat in altar. Apropiatii au aprins o lumanare in memoria Marianei. Pareri de rau curg si pe pagina ei de socializare, unde prietenii i-au adus un ultim omagiu

Copilul femeii ucise a fost externat, astazi din spital, dupa ce ucigasul l-a ranit si pe el. Baiatul, dar si prietenele Marianei vor fi audiati de procurori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI