Close sidebar
Close sidebar

Taifunul Goni: Cel puţin patru morţi în Filipine

Taifunul Goni a scăzut în intensitate după ce a atins, duminică, sudul insulei principale din Filipine, unde a ucis patru oameni, potrivit autorităţilor, şi a cauzat pene de electricitate şi inundaţii, relatează Reuters.

Mircea Pop,

Taifunul Goni: Cel puţin patru morţi în Filipine

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Goni- cel mai puternic taifun înregistrat anul acesta în lume- era însoţit de rafale de vânt de până la290 de kilometri pe oră, după ce a atins uscatul în regiunea Bicol.

În pofida unei reduceri a nivelului alertei, serviciiul meteorologic naţional filipinez a avertizat că provinciile de la sudul Manilei sunt în continuare în pericol.

Taifunul a atins uscatul în două locuri, în regiunea Bicol, în care s-au raportat cel puţin patru morţi, a anunţat guvernatorul provinciei, Francis Bichara.

Salvarea nu a putut să confirme aceste victime

Între 19 şi 31 de milioane de oameni ar putea fi afectaţi de taifun- inclusiv capitala Manila- au avertizat autorităţile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Uragan în Grecia. Mai mulți turiști români au rămas blocați pe insule

Zeci de zboruri interne şi internaţionale au fost anulate, după ce Autoritatea Aviaţiei Civile a dispus să se închidă principalul aeroport din capitală.

Goni este cel mai puternic taifun care loveşte Filipinele după Hayan, care a ucis peste 6.300 de oameni în 2013.

Citeste si: Dezastru în Vietnam. Cel puţin 17 oameni au murit în inundaţiile provocate de o furtună tropicală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI