Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, instanţa de judecata a dispus, în 30 octombrie, înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr de 28 de ani din localitatea Avrămeni, cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Citeste si: Timp de trei ani a sechestrat o tânără într-o remorcă, apoi a devenit proxenetul ei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cazul șocant al fetei care a făcut foamea timp de 5 ani, pentru fratele ei bolnav

Citeste si: Primele reacții după apariția fotografiei în care Jador bagă mâna sub fusta Ellei de la Puterea Dragostei: "Se face de râs, se dă sfântă și pocăită"

Astfel, s-a stabilit că, în 15 octombrie, el a urmărit două tinere de 18, respectiv 15 ani din municipiul Botoşani şi ulterior i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă unui băiat de 17 ani, chemat în ajutor de acestea.



La acel moment, tânărul avea la el două cuţite.

"În perioada în care acesta s-a aflat sub măsura controlului judiciar, a fost monitorizat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Biroul Supravegheri Judiciare, care au stabilit faptul că bărbatul a încălcat, cu rea-credinţă, obligaţiile prevăzute de lege, motiv pentru care au sesizat Parchetul de pe langă Judecătoria Botoşani", arată Poliţia Judeţeană Botoşani.


Tânărul a fost reţinut şi ulterior dus în arestul IPJ Botoşani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si