În imaginile publicate pe o rețea de socializare, se poate observa că tânărul în vârstă de 32 de ani stă inițial pe pragul mașinii aflate în mers, iar ulterior se dă jos și merge pe lângă mașină.

Citeste si: O polițistă care dirija traficul a fost lovită de un șofer

Bărbatul se urcă pe plafonul mașinii care se deplasează cu viteză redusă.

Ce au spus autoritățile?

„Şoferul circula pe un drum neclasificat şi astfel nu este aplicabilă legislaţia cu privire la regimul rutier. În cauză urmează a se dispune măsuri în consecință”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. 

Un polițist de frontieră, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a mers pe contrasens și a lovit un autobuz

Un polițist de frontieră din Timișoara s-a urcat noaptea trecută băut la volan. Bărbatul a ieșit dintr-o parcare și a intrat pe contrasens, lovind un autobuz, iar autoturismul în care el se afla a ajuns pe trotuar.

Citeste si: Sancțiuni dure pentru șoferi. Cei care fac drifturi ilegale pe stradă vor rămâne fără permis pentru 30 de zile

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Martorii care au observat întreaga scenă susțin că  bărbatul abia se mai ținea pe picioare. Doi dintre martori l-au dat jos din mașină și abia atunci au observat cât de băut era șoferul în cauză.

Bărbatul a încercat să fugă 

Când i-a văzut pe  polițiștii ajunși la fața locului, gândul la testarea cu etilotestul l-a făcut pe șofer să o ia la fugă. Cu toate acestea, bărbatul a fost prins de polițiști și dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

În urma testării, s-a dovedit faptul că bărbatul consumase o cantitate considerabilă de alcool: 0,97 la mie alcool pur în aerul respirat.

Citeste si: El este instructorul de fitness care a pierit în tragicul accident rutier. Iubita lui a rămas fără o mână

Pentru faptul că s-a urcat băut la volan și a încercat să fugă de la locul accidentului, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pe numele său.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si