Mii de oameni au ieșit noaptea trecută în stradă pentru a-și striga drepturile. Un tânăr brăilean a fost rănit grav după ce a fost aruncat în duba jandarmilor. Piciorul tânărului a rămas pe afară și atârna din mașina jandarmilor după ce au pornit în mare grabă, cu ușa deschisă. Protestatarul a opus rezistență și nu a dorit să se supună cerințelor lor.

Citeste si: Poliția Română a dat peste 1.100 de amenzi, în valoare de 390.000 lei

Protest împotriva restricțiilor în Brăila

Un protest de amploare, împotriva restricțiilor impuse de autorități, a avut loc și la Brăila. Marșul protestatarilor a fost imediat întrerupt de către jandarmi.

Trei tineri s-au organizat și au organizat un protest în centrul Brăilei. Oamenii s-au mobilizat, s-au organizat și au pornit la marș. Manifestația s-a lăsat cu mai multe incidente abuzive.

Unul dintre tineri a fost rănit destul de grav, după ce jandarmii l-au aruncat în dubă.

Citeste si: ”E foarte posibil” ca Bucureștiul să intre în carantină dacă ajungem la 6 rata de infectare, spune prefectul Capitalei. Ce se întâmplă cu școlile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

tânăr rănit la protest la brăila
Proteste de amploare în țară.[Sursa foto: Facebook]

Tinerii brăileni s-au răzvrătit împotriva noilor restricții impuse de lege, în contextul actual, al pandemiei de coronavirus. Aproximativ 100 de oameni au ieșit pentru a-și striga drepturile. Protestatarii au strigat ”libertate” pe tot parcursul protestului pentru a-și exprima nemulțumirea față de deciziile autorităților.

De duminică, 28 martie 2021, oficialii au interzis circulația după ora 20:00 în localitățile cu incidența cazurilor de COVID mai mare de 4 la mia de locuitori.

Jandarmii au intervenit de îndată în cadrul manifestației și au băgat cu forța un tânăr în dubă. Piciorul băaiatului a rămas pe afară, iar mașina a plecat cu ușa deschisă.

Citeste si: Proteste anti-mască în București și în țară. Diana Șoșoacă: "Să vină Iohannis aici, să vorbească cu oamenii"

Mai multe persoane martore au strigat la jandarmi pentru a-i avertiza de acest lucru, însă fără rezultat. „În rândul participanților la protestul spontan din municipiul Brăila a fost identificată o persoană în stare vădită de ebrietate și care a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care a fost condusă la sediul IPJ Braila, unde a fost sancționata contravențional de către efectivele de jandarmi. Persoana a fost îndrumata către domiciliu” au declarat jandarmii brăileni.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tinerii brăileni au declarat că au ieșit în stradă pentru că nu mai resurse financiare și nu pot continua să fie întreținuți de părinți. Ei spun să-și doresc de muncă, însă pandemia COVID-19 le reduce toate șansele.

După incidentul cu tânărul brăilean, protestul a continuat.

Marșul nu a fost organizat de niciun partid politic. Adunarea a fost organizată în mediul online, unde peste 900 de oameni și-au anunțat prezența.

Citeste si: GREAVA la metrou! Protest spontan. Calatorii asteapta disperati in fata gurilor de metrou


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si