Close sidebar
Close sidebar

Tânără însărcinată în 6 luni, ucisă de câini într-o pădure din Franța

Elisa Pilarski în vârstă de 29 de ani a sfârșit tragic după ce a fost sfâșiată de niște câini într-o pădure din nord-estul Parisului.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit sâmbătă seară cu mușcături pe mâini, picioare, torace și cap, a anunțat procurorul care investighează cazul.
La momentul producerii tragediei, tânăra în vârstă de 29 de ani proprii patrupezi.

Pădurea unde s-a produs nenorociera este situată la aproximativ 80 de kilometri nord-est de capitala Franței.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei este în lacrimi pentru fanii lui. Vezi care e primul lucru pe care îl face în fiecare dimineață

Citeste si: Femeie dată în urmărire internaţională după ce fusese condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat, prinsă în Italia

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anchetatorii au deschis o anchetă în acest caz încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat de fapt la momentul morții, peste 90 de câini fiind testați pentru a se stabili dacă au participat la atac și, daca da, cine sunt stăpânii.

În timpul plimbării sale, tânara mămică l-a sunat pe partenerul ei Christophe, pentru a-i spune că se teme că o haită de câini este pe punctul de o a ataca.

Citeste si: Caz șocant în Capitală! Un copil de 13 ani a înjunghiat un tânăr de 22 de ani pe stradă

Acesta a plecat imediat în căutarea ei, însă nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Când a găsit-o, femeia zăcea într-o baltă de sânge.

"Am căutat-o, am văzut mașina ei... Am mers spre o râpă, dar aproximativ 30 de câini și-au făcut apariția așa că am plecat", a mărturisit el, potrivi BFMTV.

Bărbatul a precizat că Elisa era plină de mușcături și cu hainele rupte, având abdomenul descoperit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI