O tânără din Italia a pierit pe masa de operație. Ea își făcea intervenția estetică pe care o aștepta de mult. Fata a avut parte de un sfârșit cumplit. Mariachiara Mete a făcut un stop cardio-respirator în timpul rinoplastiei. Medicul anestezist în vârstă de 62 de ani a fost, acum, trimis în judecată pentru omor calificat.

Citeste si: VIDEO| Premieră la maternitatea din Iași! O tânără de 220 de kilograme a devenit mamă pentru a cincea oară

Mariachiara Mete avea 21 de ani și era în culmea fericirii. Ea a primit cadou de ziua sa de naștere o operație estetică. Intervenția a avut un final tragic, deoarece ea și-a pierdut viața.

Sfârșit tragic pentru o tânără de 21 de ani

Mariachiara Mete este din Italia. Tânăra era nemulțumită de felul în care ea arăta. Voia dintotdeauna să apeleze la un chirurg estetician pentru a-și remodela nasul. Cu ocazia zilei sale de naștere a primit un cadou neașteptat. A primit în dar o operație de remodelare a nasului. Nu a stat pe gânduri și a mers imediat la clinică.

Citeste si: Cum să slăbești în 6 luni fără să-ți tai stomacul? Cât costă injectarea de botox în burtă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform autorităților, medicul care se ocupa de această intervenție estetică i-ar fi administrat fetei atropină și efedrină în loc de adrenalină. Apoi, el a omis să facă masajul cardiac. Doctorul a recurs la această acțiune imediat după ce și-a dat seama că a trecut peste etapa esențială, astfel a executat masajul ulterior, nerespectând, astfel, regulile.

tânără moartă în timpul rinoplastiei

Mariachiara avea 21 de ani.

Mariachiara a intrat în stop cardo-respirator. Medicul a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a o readuce la viață, însă a fost mult prea târziu.

Fata a decedat. În prezent, medicul a ajuns în fața judecătorilor Tribunalului Cassino, pentru ședința preliminară, la finalul căreia cererea procurorului de trimitere în judecată a fost acceptată.

Citeste si: Dureri de spate? 4 metode de a scăpa de ele

Conform anchetatorilor, primul termen al procesului în care specialistul va trebui să răspundă pentru acuzația de omor din culpă pentru care a fost acuzat va avea loc în 25 mai 2022.

„În acea zi tragică, ne-am convins că ceva nu s-a făcut corect, vrem doar să aflăm adevărul. Dacă cineva greșește, este bine să se facă dreptate, chiar dacă pe Mariachiara, din păcate, nimeni nu ne-o va mai aduce înapoi", au declarat membrii familiei tinerei.

Citeste si: CITEȘTE: Câte operații estetice are celebra Andreea Bănică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si