Povestea socanta a fost publicata in cartea "Incest Diary", iar autoarea si-a dorit sa isi pastreze anonimatul. In cartea, ea apovestit experienta traumatizanta care o va urmari toata viata. Inca de la varsta de 3 ani, autoarea cartii a fost abuzata sexual de propriul tata.

Citeste si: "Mama a intretinut relatii intime cu sotul meu!" Povestea tulburatoare a unei femei, mama a doi copii

"Tata este secretul meu. El ma viola. Dar cel mai ascuns secret este faptul ca uneori chiar imi placea. Uneori eu il doream si il seduceam", povesteste tanara.
La inceput, fetita era ingrozita de tatal ei, pe care il considera un om bolnav si rau. Dar, in timp, aceste abuzuri au inceput sa i se para firesti si chiar sa ii faca placere sa intretina relatii intime cu propriul tata.

"Cand aveam 8 ani, ne-am mutat intr-o casa noua.

Am crezut ca dormitorul matrimonial va fi pentru mine si tatal meu, iar mama va sta intr-o alata camera. Am inceput sa o urasc pe mama pentru ca tata intretinea relatii sexuale si cu ea", povesteste tanara in cartea sa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Cand aveam 10 ani, parintii mei s-au despartit, dar relatia dintre mine si tata a continuat", scrie autoarea.

Relatia bolnavicioasa dintre cei doi s-a incheiat cand tanara a implinit 20 de ani. Ea i-a reprosat tatalui sau faptul ca nu a tinut cont ca este doar un copil de trei ani si ca a violat-o. Barbatul s-a infuriat cand fiica sa l-a acuzat de viol si i-a spus ca "Nu mai esti fiica mea. Din acest moment, tu esti ca si moarta pentru mine". 

Sursa: Mirror


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si