Close sidebar
Close sidebar

Tatal elevei batause din Oradea ameninta din nou. "Uitati-va bine la poza mea! Care crede ca avem ceva de impartit ne intalnim!"

Tatal uneia dintre elevele batause care au stalcit in bataie o fata, la Oradea, a recidivat cu un mesaj agresiv, pe Facebook.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul precizeaza ca nu isi retrage niciun cuvant din cele spuse anterior, si precizeaza ca oricine are ceva de impartit cu el, sa arunce o privire la fotografia sa si, daca are curaj, sa se intalneasca cu el personal.

Mai multe persoane au raspuns la mesajul barbatului, manifestandu-si tristetea si dezaprobarea vizavi de modul in care acesta si-a crescut copilul.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Ancheta este coordonata de Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea „pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a comis fapta si a participatiei fiecareia dintre persoanele banuite de comiterea sa”.

Sursa: extranews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI