Doua femei si un barbat au primit astazi mandate de arestare pentru 30 de zile.

Sunt acuzati de proxenetism. Mai exact, spun anchetatorii, fac parte dintre retea cu o organizare complexa. Scopul era acela de a oferi clipe de extaz  strainilor care vizitau capitala. Sa mai spuna cineva ca turismul romanesc nu functioneaza!

"Aceste case de toleranta actionau sub paravanul unor saloane de masaj erotic cu circuit inchis. La acestea ajungeau, cu ajutorul taximetristilor, cetateni straini cazati la hoteluri de lux din centrul capitalei"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Taximetristii reprezentau o veriga importanta din aceasta retea. Politistii au urmarit cu atentie miscarile retelei si spun ca au adunat suficiente dovezi.

Gata cu taximetristii care isi inseala clientii. Cel putin, cu cei implicate in acest dosar, spun anchetatorii. Soferii preluau turistii de la hotel, ii transportau la solan, iar la final nu primeau un masaj gratuit, ci cu comision.

Doi taximetristi sunt cercetati in acest dosar, fiind banuiti ca stiau foarte bine ce se petrece in asa-zisele saloane de masaj erotic.


Suspectii incarcerati astazi n-au vrut sa comenteze acuzatiile in fata judecatorului. In schimb, au contestat decizia de arestare

Valerica Tudor, avocat

"N-au declarant nimic, au pastrat dreptul la tacere. Vom vedea in viitor daca vom face declaratii si ce vor cuprinde ele"

In aceste bordeluri clientii plateau aproximativ 500 de lei. Insa, dorintele complexe erau indeplinite pentru mult mai multi bani.

Chiar si 10 mii de lei, adica peste 2 mii de euro au platit unii straini cu dare de mana. Alegeau fetele dintr-un catalog, spun anchetatorii, iar la final achitau serviciile cu cardul. Politistii continua cercetarile, iar numarul persoanelor acuzate s-ar putea sa creasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si