Cetățenii ar putea fi în pericol din cauza bucăților de tencuială care cad din clădirile vechi din centrul Brașov. Autoritățile au luat primele măsuri.

Bucăți de tencuială, căzute din clădirile vechi din centrul Brașovului. Autoritățile au luat primele măsuri

Clădirea veche este situată lângă un restaurant de tip fast-food, un motiv în plus care ar putea atenta la siguranța trecătorilor. Potrivit observatornews.ro, autoritățile au luat ca primă măsură împrejmuirea zonei și interzicerea circulației oamenilor în acea zonă.

Citește și: Explozie urmată de incendiu, într-un bloc din Piatra Neamț

Turiștii sunt numeroși în centrul vechi al Brașovului, motiv pentru care aceste incidente s-ar putea transforma în adevărate catastrofe. 

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Scandalul azilelor groazei: Dezvăluiri cutremurătoare din spatele „lagărelor” pentru muribunzi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: „Școală altfel” în Satu Mare. Instituția se află într-un bloc de locuințe, iar elevii sunt nevoiți să coboare de la etajul patru la parter pentru a merge la baie: „O situație cu totul deplasată”

Locul trei la nivel național pentru numărul de turiști. Brașovul, în topul preferințelor

Brașovul s-a putut bucura în 2022 de 11, 299 de milioane de persoane.

Numărul este în creștere cu 21,8% față de 2021, potrivit datelor Institutului Național de Statistică.

Citește și: VIDEO- Ședințele foto în floarea soarelui, noua modă

Din numărul total de sosiri, în anul 2022, sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au reprezentat 86%, în timp ce sosirile turiştilor străini au înregistrat un procent de 14%. Înnoptările înregistrate în structurile de primire turistică în anul 2022 au însumat 24,319 milioane, în creştere cu 17,8% faţă de cele din anul 2021.

Citește și: Localnicii dintr-o comună din Caraș-Severin au ieșit duminică în stradă pentru a cere reparația unui drum

Din numărul total de înnoptări, în anul 2022, înnoptările turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au reprezentat 85,8%, în timp ce înnoptările turiştilor străini au înregistrat un procent de 14,2%. Durata medie a şederii în anul 2022, a fost de 2,1 zile la turiştii români şi de 2,2 zile la turiştii străini.

Citește și: VIDEO- Autogară modernă din Satu Mare, neutilizată de doi ani: O sincopă în planurile autorităților

Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare turistică în anul 2022 a fost de 30,1% pe total structuri de cazare turistică, în creştere cu 3,6 puncte procentuale faţă de anul 2021.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si