O adolescenta in varsta de 19 ani este considerata un monstru. Tanara din Toronto, Australia, a devenit celebra dupa ce a fost saltata de politie pentru ca efectua interventii estetice ilegale. Fata risca acum ani grei de inchisoare dupa ce a mutilat o tanara.

Jingyi Wang opera sub numele de "Doctor Kitty", iar impotriva ei au fost depuse mai multe plangeri. Aceasta le promitea fetelor operatii estetice, le ademenea in beciul casei sale, acolo unde avea amenajata sala de operatii, insa in schimbul banilor oferiti, in loc de botox sau acid hialuronic, Jingyi Wang le injecta plastic topit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O tanara care si-a dorit sa-si pastreze anonimatul a reclamat-o pe Jingyi Wang, dupa ce a fost la un pas de moarte. A mers la adolescenta de 19 ani pentru un lifting facial, insa la cateva zile de la operatie a inceput sa se simta foarte rau. Fata a platit 5000 de dolari pentru a fi mutilata.

"A inceput sa opereze de la inceputul acestui an", a fost de parere Justin Lee, unul dintre detectivii care a preluat cazul.

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si