Testele de atenție, de inteligență și iluziile optice sunt foarte apreciate de multe persoane pentru că astfel pot să-și testeze abilitățile.

Pentru astăzi vă propunem un test de atenție, o iluzie optică care la prima vedere poate să pară simplă și banală, dar care vă pune mintea cu adevărat la încercare.

Citește și: TEST Unde se ascunde pisica în această imagine? Ai o inteligență peste medie dacă o vezi în 30 de secunde

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

test iq, test inteligenta, test atentie

Care pahar are mai mult suc? Ai la dispoziție doar 8 secunde să găsești răspunsul corect

Testul de astăzi poate să reprezinte o adevărată provocare, pentru că doar cele mai inteligente persoane pot să îl rezolve. Privește cu mare atenție imaginea de mai sus în care sunt ilustrate 4 pahare diferite, toate umplute cu același tip de suc. Chiar dacă la prima vedere pare că paharele au aceeași capacitate, nu este nici pe departe așa.

Încearcă să îți dai seama care pahar conține cea mai mare cantitate de suc, după verifică rezolvarea de mai jos. 

REZOLVARE: În cazul în care ai găsit răspunsul corect în puținul timp oferit, felicitări! Nu mulți oameni au aceste abilități. Răspunsul corect la testul de azi este paharul cu numărul 3. Acesta este mai lat și pare să aibă o capacitate mai mare în comparație cu celelalte pahare.  

Mai multe teste de atenție, de inteligență și iluzii optice interesante găsești pe Știrile Kanal D

Citește și: TEST IQ: Poți să găsești cuvântul jeep? Doar geniile reușesc în mai puțin de 8 secunde

test iq, test inteligenta, test atentie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si