Testul este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să-ți alături unghiile de șa degetul arătător și să observi dacă între cuticule există un spațiu, care are cel mai des forma unui diamant. Persoanele care nu au această boală vor avea acel spațiu.

Citeste si: Imagini si declaratii, in exclusivitate, de pe platourile de filmare ale serialului “Gulperi”, ce va avea premiera in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: VIDEO| Ugur Yesil, omul de afaceri al anului. Performanța Kanal D, recunoscută

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei care nu au acest spațiu între cuticule sunt sfătuiți să-și facă un control amănuțit. Medicii avertizază că acest simptom apare în mai mult de 35% dintre cazurile de cancer la plămâni.

În cazul acestei boli zona cuticulelor se umflă și unghiile se curbează. Acest lucru se întâmplă din cauza unei acumulări de lichid în zona țesutului moale din jurul unghiilor.

Citeste si: Sărbătoare mare joi. Mulți români poartă numele acestui sfânt!

Alte simptome ale cancerului la plămâni includ: tusea frecventă, scurtarea respirației, tuse cu sânge, dureri în piept sau la umăr, pierderea apetitului, oboseală și pierdere în greutate.

Testul nu poate fi definitoriu în punerea un astfel de diagnostic, deoarece pot exista și alte motive pentru care unghiile unei persoane pot fi curbate în felul acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si