Televiziunea Kanal D este un jucător important pe piață media din România si s-a remarcat prin rezultate spectaculoase și printr-o creștere constanta, de la an la an.

În primele zece luni ale anului 2019 postul nostru s-a clasat pe locul doi în audiențe, pe targetul Național, în Prime Time, intre orele 20.00 si 24.00, și a înregistrat o creștere de 13% în primele opt luni ale anului în curs, comparativ cu 2018.



CEO-ul KANAL D, domnul Ugur Yesil, a fost cel care a primit premiul pentru CEO-ul anului 2019. Acest nou trofeu incununeaza rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reușit, într-o piață extrem de concurențiala, să își motiveze echipă și să o conducă spre îndeplinirea obiectivelor.

Citeste si: VIDEO| Petrecere în familia Kanal D

UGUR YESIL- CEO KANAL: „Sunt extrem de mândru pentru succesul înregistrat de noi împreună, cu toată echipă. Trăiesc un sentiment greu de explicat, dar simt că am făcut asta și putem și mai mult. O să facem și mai mult. Sunt așa de fericit și norocos că fac parte din această echipă și să primesc un astfel de premiu!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ugur Yesil este un lider cu multe prespective care a știut dintotdeauna să fie alături de echipă și să o motiveze.

COMSIN CERNAT, vedetă Kanal: E un premiu care, din punctul meu de vedere, vine într-o ordine firească a muncii pe care el a despus-o. Are aceste calități de lider, înțelege foarte bine business-ul.

O gală prestigioasa unde personalitati din diferite domenii și-au adjudecat un premiu de excelentă.

Printre cei care au impresionat cu activitatea de până acum a fost și Lamia Beligan, fiică marelui actor Radu Beligan.

Pe scenă au mai urcat și vedetele postului nostru de televiziune care au înmânat premii profesioniștilor care s-au remarcat de-a lungul timpului în lumea afacerilor. Cu această ocazie ne-au dezvăluit și care este opnia lor in ceea ce privește succesului și ascensiunea KANAL D pe o piață extrem de concurențiala..

ILINCA VANDICI, vedetă Kanal D: Dumnezeu ne-a dat ocazia să venim la muncă cu drag și cu dragoste ceea ce este mai important că orice în lumea asta să simți că ești iubit și apreciat 15:28

SILVIA IONITA, prezentator Știrile Kanal D: Eu cred că au știut oamenii ăștia să-și aleagă oamenii cu care vor merge la drum, au știut că sunt oameni de drum lung. Iată-ne””.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Si pentru ca imaginea oamenilor de afaceri trebuie sa fie impecabila, Adina Buzatu a venit cu o colectie dedicata barbatilor.

COSMIN STÂNGACIU, general manager Business Arena: Anul acesta am premiat CEO-ul KANAL D pentru creșterile remarcabile și pentru ratingul cu care a depășit toate asteptarileprevizonat. Am premiat excelența în business.

Citeste si: Kanal D aniversează 12 ani cu Radio Impuls in portofoliul Dogan Media


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si