Petrecere de neuitat in marea familie Kanal D! Postul nostru de televiziune are o ascensiune fabuloasa si a ajuns in preferintele publicului printr-o grila de programe inspirata. Iar noi le multumim telespectatorilor.

Fie ca este vorba despre emisiuni de divertisment, reality show-uri, programe de stiri sau seriale, Kanal D a simtit preferintele publicului si a impus trenduri pe piata media.

UGUR YESIL, CEO ȘI DIRECTOR GENERAL KANAL D: A fost o mare provocare, dar am tinut totul sub control. Si cred ca vom face mult mai bine in a doua parte a anului. Venim cu noutati si cateva surprize pentru publicul nostru. Sunt sigur ca o sa le placa. O sa pastram serialele turcesti, dar le vom alege pe cele mai bune, vor aparea curand.

Citeste si: Ce spune Andreea Mantea despre cel de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”?

Kanal D continua sa va ofere cele mai importante informatii, focusul stirilor ramane actualitatea cu impact major in viata dumneavoastra.

FATIH SALIS, DIRECTOR DE ȘTIRI ȘI PRODUCȚII INTERNE: Pentru grila de toamna pregatim multe lucruri pentru telespectatorii nostri si multe surprize mari. Si sunt sigur ca o sa le placa.

Ce spun vedetele

Vedetele Kanal D s-au simtit foarte bine intr-o zi insorita chiar in fata sediului Kanal D.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mai mult decat atat, am reusit sa o sarbatorim si pe Cristina Mihaela, care se simte speciala cand se afla alaturi de colegi.

CRISTINA MIHAELA DOROBANTU, VEDETĂ KANAL D: Imi place foarte tare cu atat mai mult cat astazi este si ziua mea. Mi s-a indeplinit inca un vis pe langa rubrica „Secrete intre fete”, am obtinut si rolul din Retouch Studio.

ANCA CIOTA, PREZENTATOR RUBRICA METEO: Este foarte tare si genul acesta de petrecere parca e facut acasa in sufragerie pentru ca sunt doar oameni dragi, oameni pe care ii cunoastem, suntem cu totii prieteni, suntem ca acasa.

Alex Nedelcu si Ion Surdu, foti, concurenti Exatlon, si-au propus sa ramana in Capitala si sa isi indeplineasca toate dorintele.

ALEX NEDELCU: Am doua obiective foarte importante pe care mi le-am fixat: sa definitivez proiectul meu cu studioul de dans de aici din bucuresti si sa reusesc sa ma trezesc dimineata la ora 7.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Burak Özçivit, celebrul actor turc din Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită a sosit in Romania! Avem primele imagini cu el la aeroport! EXCLUSIV

ION SURDU: Nu cred ca o sa plec nici eu niciunde. O sa raman acasa pentru ca vreau sa raman la antrenamentele mele, vreau sa revin la antrenamentele mele.

Cosmin Cernat si-a petrecut 3 sezoane in Republica Dominicana, iar revenirea in Romania pare a fi un moment emotionant si greu pentru el. Iar Ilinca Vandici vine cu un mesaj special.

COSMIN CERNAT, VEDETĂ KANAL D: Anul a fost minunat, ca toti anii din familia Kanal D. A fost un an foarte bun pentru mine si din punt de vedere profesional, si din punct de vedere personal. 

ILINCA VANDICI, VEDETĂ KANAL D: A fost senzational. Cred ca cu fiecare an ce trece imi dau seama cat de implinita ma simt, cat de bine ma simt si cat de bucuroasa ma simt ca fac parte din aceasta familie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si