Ti-ai imaginat vreodata ca poti sa mananci cata inghetata vrei? Asta e reteta MINUNE, care nu contine zahar si e foarte sanatoasa
Ce poate fi mai bun pe o vreme caniculara daca nu o inghetata facuta in casa! Rapida si racoritoare, reteta este la indemana tuturor. Priviti cat de usor se face!"O sa facem inghetata din fructe de padure. Cea facuta de casa nu e ca cea de la magazin... In magazin baga si aditivi" ##VIDEO15981##
,
DISTRIBUIE acest articol
Ce poate fi mai bun pe o vreme caniculara daca nu o inghetata facuta in casa! Rapida si racoritoare, reteta este la indemana tuturor. Priviti cat de usor se face!
"O sa facem inghetata din fructe de padure. Cea facuta de casa nu e ca cea de la magazin... In magazin baga si aditivi"
Ce altceva ne putem dori de la un desert, decat sa fie rapid, gustos si racoritor? Ei bine, sa aiba ingrediente ieftine si putine!
"Avem nevoie de iaurt, miere de albine si
fructele de padure"
Zaharul atat de nociv care abunda in dulciurile din comert e inlocuit, acasa, cu mierea sanatoasa. Este un secret al inghetatei cum era odata!
"Punem miere pentru ca asa este mai consistenta si leaga mai bine inghetata"
De aroma inghetatei, se ocupa fructele de padure. De preferat e sa folositi zmeura si mure- au proprietati antimicrobiene si anticancerigene si sunt bogate in vitamina C, magneziu, cupru si calciu.
"Zdrobim zmeura, o zdrobim ca sa o punem in blender... O zdrobim pentru ca iese mai bine manual"
Zmeura si murele isi pastreaza, astfel, mai bine gustul. Pana sa va convingeti, mai avem un hop!
"Punem iaurtul prima data si mai punem 3-4 linguri de miere de albina"
Adaugati miere in functie de cat de dulce vreti sa fie inghetata.
Apoi puneti fructele de padure zdrobite laolalta cu iaurtul. Odata ce ati parcurs toti pasii, lasati amestecul la frigider cel putin o ora! Asteptarea il va transforma intr-un desert numai bun de oferit musafirilor:
Pentru impresie artistica, puteti sa ornati inghetata cu fructe proaspete si frunze de menta!
Ce altceva ne putem dori de la un desert, decat sa fie rapid, gustos si racoritor? Ei bine, sa aiba ingrediente ieftine si putine! "Avem nevoie de iaurt, miere de albine si fructele de padure"
Zaharul atat de nociv care abunda in dulciurile din comert e inlocuit, acasa, cu mierea sanatoasa. Este un secret al inghetatei cum era odata! "Punem miere pentru ca asa este mai consistenta si leaga mai bine inghetata"
De aroma inghetatei, se ocupa fructele de padure. De preferat e sa folositi zmeura si mure- au proprietati antimicrobiene si anticancerigene si sunt bogate in vitamina C, magneziu, cupru si calciu.
"Zdrobim zmeura, o zdrobim ca sa o punem in blender... O zdrobim pentru ca iese mai bine manual"
Zmeura si murele isi pastreaza, astfel, mai bine gustul. Pana sa va convingeti, mai avem un hop!
"Punem iaurtul prima data si mai punem 3-4 linguri de miere de albina" Adaugati miere in functie de cat de dulce vreti sa fie inghetata. Apoi puneti fructele de padure zdrobite laolalta cu iaurtul. Odata ce ati parcurs toti pasii, lasati amestecul la frigider cel putin o ora! Asteptarea il va transforma intr-un desert numai bun de oferit musafirilor:
Pentru impresie artistica, puteti sa ornati inghetata cu fructe proaspete si frunze de menta!