Tinerii care au sfarsit tragic, abandonati de prieteni in masina cuprinsa de flacari, au fost inmormantati. Baiatul de 19 a fost condus pe ultimul drum de mama si de iubita lui, insarcinata in opt luni. 

Adolescenta de 16 ani, care-a pierit alaturi de el, era abandonata de parinti, intr-un centru de plasament.

Abia azi, familia a venit sa o vada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Smaranda Marcu, purtator de cuvant Directia pentru Protectia Copilului Timis "Este o zi trista pentru toata lumea, am venit sa o conducem pe ultimul drum. Directia pentru Protectia Copilului s-a ocupat de tot ceea ce este legat de inmormantare"

 

De fapt, tanarul aflat la volan era drogat, spun procurorii. Tot anchetatorii spun ca, in loc sa-si ajute prietenii care tipau dupa ajutor, captivi in masina curpinsa de foc, soferul si fata care era pe scaunul din dreapta au preferat sa fuga.

In rechizitoriu apare si ca baiatul, aflat acum in arest, nu avea de gand sa se predea, ci sa se ascunda in Germania.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si