Close sidebar
Close sidebar

Tiger Woods a scapat de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru conducere periculoasa

Jucatorul de golf Tiger Woods a pledat vinovat pentru conducere periculoasa si a scapat de inchisoare, conform unei intelegeri cu procurorii. Woods era judecat dupa ce a fost gasit dormind in masina sa pe un drum din apropiere de Jupiter, Florida.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Datorita acestui acord cu justitia, jucatorul american a evitat inculparea pentru conducere sub influenta unor substante neautorizate, care l-a fi putut duce la inchisoare.

Potrivit acordului cu justitia, Tiger Woods va fi pus sub control timp de 12 luni, va achita 250 de dolari, va efectua 50 de ore de munca in interesul comunitatii si va urma un program de reabilitare si terapie. El nu va putea sa aiba alcool, droguri sau medicamente fara prescriptie medicala.

La 29 mai, Tiger Woods, in varsta de 41 de ani, a fost retinut cateva ore in Florida, dupa ce a fost gasit dormind in masina sa, care avea motorul pornit si farurile aprinse, pe un drum. Initial, politistii au crezut ca sportivul era sub influenta bauturilor alcoolice.

Insa raportul toxicologic, publicat luni, a aratat ca Woods luase mai multe medicamente puternice. Testul urinar a relevat prezenta in organismul sau a substantelor hidrocodon, continuta de Vicodin, un medicament antidurere pe baza de opium, hidromorfon, un alt analgezic puternic, si alprazolam, antidepresiv cunoscut si sub numele de Xanax.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Alte doua molecule depsitate au fost zolpidem, un somnifer vandut sub numele de Ambien, si THC, un compus chimic al marijuanei.

Woods a afirmat ca a luat in trecut aceste medicamente cu acceptul unor specialisti, dar a recunoscut ca nu mai avea prescriptie medicala pentru ele.

Woods a stat departe de terenul de golf timp de 15 luni in perioada 2015-2016, din cauza problemelor avute la spate. La finalul anului 2016, el a revenit in competitii, dar anul acesta a trebuit sa le abandoneze din nou, dupa numai doua turnee. La finalul lunii aprilie, Woods a fost operat a patra oara la spate, din 2014.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI