Close sidebar
Close sidebar

Tips&tricks: de ce merită să investești în panouri de gard metalice? Avantaje

Ești pasionat de domeniile ce țin de construcții și ești decis să începi să ridici imobile cu o destinație rezidențială, pe care mai apoi să le vinzi? Asta înseamnă că trebuie să cunoști cele mai bune produse de pe piață, pentru a oferi cumpărătorilor locuințe de cea mai bună calitate.

Redactia Stirile Kanal D,

Montarea gardurilor metalice se face mult mai ușor decât în cazul gardurilor clasice


DISTRIBUIE
acest articol

Descoperă acum de ce e necesar să investești în astfel de panouri de gard metalice, în loc să alegi gardurile clasice, din lemn. Ține cont de produsele realizate de cele mai bune tehnologii disponibile pe piață, cu design deosebit, calitate și durabilitate, și alege ce e mai bun pentru tine și clienții tăi.

Panouri de gard metalice – le poți obține la comandă

Dacă ridici o serie de case la fel, cea mai frumoasă și aspectuoasă soluție, pe care o ai la dispoziție este să investești în același tip de gard pentru toate imobilele. Astfel, le oferi cumpărătorilor tăi posibilitatea de a se muta pe o stradă unde există continuitate din punct de vedere estetic. Mai mult, colaborând cu un producător specializat, poți comanda panouri de gard customizate, exact în dimensiunile de care ai nevoie.

În acest sens, poți să măsori singur spațiul pe care vrei să îl completezi cu gard sau poți apela la serviciile specializate de măsurare din partea partenerului tău.

Un nivel ridicat de siguranță

Spre deosebire de gardurile clasice, din lemn, pe care oricine le poate sări sau care pot fi tăiate cu unelte speciale, cele metalice sunt mult mai sigure. Acestea nu pot fi escaladate la fel de ușor, fapt care va ține întotdeauna musafirii nepoftiți la distanță.

Durabilitate

Realizate din aluminiu, un material rezistent, anticoroziv, gardurile metalice au o durată de viață sporită. Ele rezistă inclusiv la ploile abundente, la vânturile foarte puternice sau la ninsorile grele care pot apărea în sezonul rece. Totodată, despre gardurile metalice mai trebuie să știi că nu își modifică structura și aspectul atunci când se confruntă cu schimbările bruște de temperatură.

Citeste si: El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Costuri minime de întreținere

Dacă lemnul trebuie întreținut în timp, pentru a-și păstra calitatea, însemnând că este recomandat să îl șlefuiești și să îl vopsești cu lac special, gardul metalic presupune costuri de întreținere foarte mici.

Aluminiul rămâne la fel de frumos și după ani buni de la utilizare, fiind suficient să speli gardul cu furtunul, pentru a-l curăța de praf.

Un aspect estetic deosebit

Gardurile metalice reprezintă o investiție excelentă inclusiv datorită designului deosebit pe care îl au. În acest sens, poți alege dintre numeroase modele extrem de interesante. De exemplu, ai la dispoziție garduri cu perforații mici sau mai mari, în forme ronde, geometrice sau modele abstracte. De preferat este să alegi același model pentru toate casele.

Gama cromatică

Din punct de vedere cromatic, poți alege dintr-o varietate de nuanțe deosebite. De la griul elegant și frumos, până la albul imaculat, maro sau negru, iată doar câteva dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție. Totodată, este bine să știi că majoritatea gardurilor metalice sunt mate, fapt care aduce un plus de stil curților în care sunt utilizate.

Montaj facil

Citeste si: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă- kfetele.ro

Citeste si: Dana Roba nu scapă de amenințări: "Se gândește la răzbunare". Prin intermediul cui îi transmite Daniel Balaciu mesajele make-up artistei- radioimpuls.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Nu în ultimul rând, montarea gardurilor metalice se face mult mai ușor decât în cazul gardurilor clasice. În acest sens, poți utiliza profile din aluminiu speciale, dacă vrei ca gardurile să fie integral realizate din panouri sau poți alege o combinație între soclu ori piatră decorativă și tablă decupată.

SanProd.ro îți este alături atunci când pui în aplicare planuri complexe în domeniul construcțiilor. De aici poți comanda cele mai interesante panouri pentru garduri, care sunt obținute prin procedura de debitare metal. Astfel, marginile sunt întotdeauna foarte bine delimitate, nemaifiind nevoie de acțiuni suplimentare întreprinse asupra lor.

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI