Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tom Cruise, cascadorie uimitoare pentru filmul „Mission: Impossible - Dead Reckoning”

Nu mai există niciun dubiu: cea mai spectaculoasă cascadorie din istoria cinematografiei poartă semnătura lui Tom Cruise. Celebrul actor a făcut un pariu cu viața pentru cel mai nou film din seria „Misiune Imposibilă”, realizând un salt cu motocicleta de la o înălțime uluitoare. Echipa de producție a dat publicității imagini incredibile de la filmări.

Redactia Stirile Kanal D,

Tom Cruise, cascadorie uimitoare pentru filmul „Mission: Impossible - Dead Reckoning”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceasta este scena din „Mission: Impossible- Dead Reckoning” cu care Tom Cruise intră în istoria cinematografiei mondiale. Actorul a insistat să își facă singur cascadoria, fără ajutorul unor specialiști și fără niciun fel de sistem de ancorare, ci doar cu foarte multă pregătire înainte. „Este cel mai periculos lucru pe care l-am încercat vreodată” a spus starul după ce a reușit saltul spectaculos.

Citește și: El este actorul care a încasat 100 de milioane de dolari după ce a jucat în cinci filme consecutive

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Emoțiile au fost uriașe pentru echipa de filmare. În timp ce Tom Cruise efectua saltul, regizorul Christopher McQuarrie a stat cu sufletul la gură în regie, până când l-a văzut pe actor cu picioarele pe pământ.

12 iulie, premiera filmului Mission: Impossible- Dead Reckoning 

Pentru această scenă ireală, Tom Cruise s-a pregătit enorm realizând 500 de sărituri cu parașuta și 13.000 de sărituri cu motocicleta, iar saltul a fost făcut în munții Norvegiei, de pe o rampă la care s-a lucrat luni întregi. Filmul „Mission: Impossible- Dead Reckoning” va avea premiera în cinematografe miercurea viitoare, pe 12 iulie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI