WOWbiz.ro a fost martor al evenimentului pe care Beatrice Olaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului Exatlon, nu-l va uita niciodată. Nunta atletei a avut loc la un restaurant select de pe malul lacului Cernica iar la final, ea și Alex au tăiat tortul care a avut 5 etaje. Momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro.

Beatrice a avut emoții uriațe înainte de nuntă, însă după ce petrecerea a început, acestea au dispărut ca prin farmec, iar ”războinica” s-a comportat ca o gazdă perfectă.

Beatrice, emoții mai mari decât în finala Exatlon!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața unui om. Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat.

Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit. Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, a declarat Bety, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, cu câteva ore înainte să îmbrace rochia de mireasă!

Beatrice și Alex au o relație de ani buni iar cei doi stabiliseră să se căsătorească încă dinainte ca războinica să ajungă la Exatlon.

Citeste si: EXCLUSIV. Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, în rochie de mireasă! I-a zis „DA” alesului, într-un cadru de poveste!

Citeste si: Beatrice Olaru se mărită azi! Ce rochie va purta câștigătoarea Exatlon în cea mai importantă zi din viața ei! ”Cinci croitorese au lucrat la ea manual, timp o lună”! Avem toate detaliile

Citeste si: Ana Otvoș a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alin! Bijuteria, din aur alb, cu diamant

„Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă", au povestit prietenii lui Beatrice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si