Close sidebar
Close sidebar

Toti au spus ca este beata cand a venit sa-si ia copilul de la scoala. Ce a urmat dupa este de necrezut!

O femei care nu se tinea prea bine pe picioare cand a veniot sa isi ia fetita de la scoala, suferea de fapt de o boala grea. La scurt timp a paralizat!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Charlotte Debieux, o tanara mamica de 25 de ani a inceput sa se simta rau cand a mers sa isi ia fetita de 3 ani de la scoala. Profesorii au intrebat-o daca este beata, dar simptomele ei ascundeau de fapt o boala cumplita. Simtea o slabiciunea in zona membrelor inferioare si era dezorientata. "Dupa ce am ajuns acasa am plans, eram ingrijorata ca as putea fi denuntata la politie sau la protectia copilului”, a povestit Charlotte despre momentele de dinainte sa descopere ca este bolnava.

La o luna dupa incident, femeia care isi crestea singura copilul a decis sa mearga la medic, dupa ce a avut dureri insuportabile de spate si amorteli in tot corpul. Medicii au crezut la inceput ca sufera de scleroza multipla.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa mai multe teste, femeia a fost diagnosticata cu Sindromul Guillain Barre, o boala neurologica rara care se caracterizeaza prin afectarea autoimuna a sistemului nervos perferic. Dupa o luna in spital, tanar a reusit intr-un final sa isi miste picioarele. 

Sursa: mirror.co.uk

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI