”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, începând cu ora 17.50 a fost reluat traficul feroviar de călători, pe intervalul de stații Gugeşti- Sihlea, pe firul I. Primul tren de călători care tranzitează această zonă este IR 1657, care circulă în relația București Nord- Bacău”, a transmis, vineri, CFR.

Citește și: Un bărbat a căzut pe șinele de la metrou, în stația Piața Iancului

Compania a precizat că echipele de intervenție ale SRCF Galați acționează în continuare în această zonă şi pentru eliberarea firului II.

Ce au transmis autoritățile

”Reamintim faptul că traficul feroviar de călători a fost închis începând de ieri, 1 decembrie 2022, între Gugeşti şi Sihlea, din cauza unui incident feroviar în care au fost implicate două trenuri private de marfă. De asemenea, facem precizarea că pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători în aceste două zile, trenurile au circulat pe ruta deviată Mărăşeşti- Tecuci- Barboşi- Făurei- Buzău şi retur”, a mai transmis CFR.

Citește și: Accident rutier în care au fost implicate trei mașini pe DN 15, la Bicaz

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Compania precizează şi că reprezentanții SRCF GALAŢI au asigurat permanent suportul tehnic intervenției la faţa locului şi au acționat cu personal specializat, inclusiv în cursul nopții, astfel încât circulația trenurilor de călători să se reia în condiții normale şi de siguranţă pe ruta directă.

Citește și: O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Otopeni

”CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor şi îi asigură că personalul feroviar intervine în continuare în zona deraierii, cu utilaje de mare tonaj, astfel încât să redeschidem circulaţia, în condiţii de siguranţă şi pe firul

II”, a mai transmis compania.

Două trenuri de marfă care transportau cereale au fost implicate, joi dimineaţă, într-o coliziune, în zona Dumbrăveni, judeţul Vrancea.

Citește și: O tânără a fost agresată de un controlor într-un tren „M-a înghesuit spre geam și a încercat lucruri greu de descris în cuvinte"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si