Circulația trenurilor de metrou a fost îngreunată pe ruta Dristo 2-Obor, după ce un călător a căzut pe șine, în Piața Iancului. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:40, în stația de metrou Piața Iancului, în drecția Dristor 2.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili exact cauza decesului.

Citeste si: Imagini șocante din trafic: Un copil de 10 ani conducea mașina familiei, fiind ghidat de tatăl său

Imagini șocante din trafic: Un copil de 10 ani conducea mașina familiei, fiind ghidat de tatăl său

Întâmplarea a avut loc  pe un drum principal din Brașov, sub ochii șoferilor. La volanul unui autoturism se afla chiar un copil, în vârstă de numai 10 ani.

În tot acest timp, tatăl său stătea pe scaunul din dreapta și îi dădea lecții de condus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si:  Șofer vitezoman și agresiv pe A2

Imaginile revoltătoare au fost filmate de către un alt șofer. Bărbatul a observat că la volanul mașinii din fața lui se află un copil, așa că a scos telefonul mobil, să filmeze.

Minor, de zece ani, la volanul unei mașini

Băiatul se afla la volan fără reținere, iar tatăl lui stătea în dreapta și îi oferea indicații. Celălalt participant la trafic, care a filmat întreaga întâmplare, l-a avertizat pe tatăl copilului de pericolul la care se expune lăsându-l pe cel mic să conducă.

Citește si:  Șofer lăsat fără carnet pentru viteză excesivă, prins cu 190 km/h după câteva ore

Cum a văzut că ceilalți șoferi îi atrag atenția, tatăl băiatului a devenit extrem de nervos și a început să se certe cu toată lumea. Imaginile surprinse în trafic au devenit virale într-un timp record pe rețelele de socializare.

Citeste si: Momente de panică la metrou! Pompierii au intervenit cu șase autospeciale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si