Close sidebar
Close sidebar

Trafic paralizat pe E85, in urma unui accident! O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost ranite!

Traficul rutier pe DN 2 E85 este blocat la iesirea din localitatea Oreavu spre Buzau, din cauza unui accident rutier in care o femeie si-a pierdut viata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, Mihai Draghiciu, in evenimentul rutier petrecut la iesirea din localitatea Oreavu spre Buzau au fost implicate trei autovehicule, unul dintre acestea fiind proiectat in afara soselei.

O femeie si-a pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite. Una dintre victime a ramas incarcerata, iar pompierii lucreaza pentru scoaterea acesteia. La fata locului actioneaza mai multe echipaje de Politie, o autospeciala de descarcerare, o ambulanta SMURD si patru ambulante SAJ.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Traficul rutier este complet blocat pe E85.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI