Close sidebar
Close sidebar

Incident teribil în București! Tavanul unui supermarket s-a prăbușit peste o femeie

Tavanul unui supermarket din Capitală s-a prăbușit peste o femeie, în vârstă de 70 de ani. Victima se află în stare gravă, la spital.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie în vârstă de 70 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce, tavanul supermarketului în care se afla, s-a părbușit peste ea.

Tragicul incident a avut loc în urmă cu puțin timp, în Capitală.

A ajuns la spital după ce tavanul supermarketului s-a prăbușit peste ea

Incidentul tragic s-a petrecut înhtr-un supermarket aflat pe strada Liviu Rebreanu, din Capitală, în această dimineață.

O bucată de aproximativ doi metri din tavan, s-a prăbușit. Din nefericire, bucata căzută a accidentat grav o femeie în vârstă de 70 de ani. Potrivit primelor informaíi, se pare că femeia a suferit un traumatism cranio-crebral.

Victima a fost transportată de urgență la spital, potrivit gândul.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Mărturiile halucinante ale primarului din Sibiu, unde tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste elevi, în timpul orelor. „Singura explicaţie e vântul şi curentul''

Foto simbol- tavan prăbușit

[Sursa foto: istockphotos]

Victima (femeie 70 ani) a fost preluată de un echipaj medical, în stare de conștiență, ulterior fiind transportata la Spitalul Pantelimon, cu traumatisme minore. Am intervenit cu două autospeciale de stingere, respectiv cu echipaj medical în sprijin, a transmis ISU București, potrivit sursei citate anterior.

Potrivit primelor informații, în supermarket s-ar mai fi aflat zece persoane, care au ieșit din imobil fără a fi rănite.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul tragic.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI