În cursul zilei de marți, la data de 18 aprilie, la ora 15:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale din oraș, un bărbat ar fi murit după ce un bărbat l-a accidentat cu un vehicul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cum s-a petrecut totul

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că un bărbat în vârstă de 51 de ani din Dăbuleni a acroșat un bărbat de 65 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară în curtea unei societăți comerciale. Tragedia s-a petrecut la efectuarea manevrei de mers înapoi. 

Conducătorul auto, angajat al societății comerciale, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sanătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sanătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, potrivit IPJ Dolj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Moarte fulgerătoare pentru o femeie din Constanța. Ea fusese externată din spital și a decedat chiar în mașina cu care mergea spre casă

Moarte fulgerătoare pentru o femeie din Constanța

O femeie din Constanța și-a găsit sfârșitul la scurt timp după ce a fost externată din spital.

Femeia fusese operată pe inimă și a plecat acasă cu nora sa atunci când i s-a permis.

Victima a murit chiar în mașina cu care mergea spre casă de la spital, sub ochii norei sale. Ea a făcut infarct pe drum.

Citește și:  13 persoane au murit de insolație în India după ce au participat la o ceremonie de premiere guvernamentală

Femeia a plecat acasă cu mașina personală, alături de nora ei. La un moment dat, în dreptul localității Castelul i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și:  O femeie din Cluj-Napoca, dispărută de 50 de zile, a fost găsită, decedată, de investigatorii din Olanda


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si