Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Rusia, cu doar cateva zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de fotbal! Zece persoane si-au pierdut viata!

Zece persoane au murit in urma unei coliziunii intre nava de croziera la bordul careia se aflau si un remorcher, luni seara, la Volgograd, unul dintre orasele ruse care gazduiesc Campionatul Mondial de Fotbal, au anuntat serviciile pentru situatii de urgenta, relateaza Reuters.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Serviciile pentru situatii de urgenta au primit o notificare luni, catre ora locala 22.00 (si ora României), potrivit careia ambarcatiunile au intrat in coliziune pe Volga, cel mai mare fluviu din Europa, la o distanta de aproximativ un kilometru de mal.

La bordul ambarcatiunii de agrement se aflau 16 rusi, potrivit administratiei locale, citate de RIA Novosti.

O persoana a fost data disparuta, iar alte cinci au fost salvate, a anuntat un purtator de cuvânt al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Dmitri Ulanov.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Trei dintre supravietuitori au fost spitalizati, potrivit site-ului guvernatorului regiunii, Andrei Bosarov.

O operatiune de cautare a fost lansata, iar o ancheta cu privire la cauzele coliziunii a fost deschisa.

La Volgograd vor avea loc meciuri in deschiderea Campionatului Mondial, intre Anglia, Tunisia, Nigeria, Islanda, Arabia Saudita, Egipt, Japonia si Polonia.

Primul meci se joaca pe 18 iunie, intre Anglia si Tunisia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI