Close sidebar
Close sidebar

Tragedie înainte de alegeri. A murit Radu Anton, candidatul PNL la o primărie din Botoșani

Tragedie cu două zile înainte de alegerile locale 2020. Chiar în ziua în care urma să fie votat de locuitorii din comuna Vorona, Botoșani, candidatul din partea PNL, Radu Anton, va fi condus pe ultimul drum.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit presei locale,  Radu Anton, care era candidat al PNL la Primăria Vorona s-ar fi zbătut și consumat extrem de mult în perioada dinaintea alegerilor locale și tocmai ultima zi de campanie electorală i-a fost fatală.

Citeste si: Câți bani câștigă, de fapt, Irina Loghin! Celebra cântăreață de muzică populară face profit și la 81 de ani! EXCLUSIV

Radu Anton  a suferit un infarct în casa din Icușeni, în care locuia. Echipajele Serviciului Județean de Ambulanță deplasate la fața locului l-au găsit fără suflare, dar i-au aplicat totuși procedurile de resuscitare.

Citeste si: VIDEO- COVID rămâne pe pâine. Virusul rezistă câteva ore

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Totul a fost în van, colonelul fiind deja mort, informează Botosaneanul.ro. Fostul șef ISU Botoșani Radu Anton avea doar 60 de ani. 

Potrivit sursei citate, soția sa a suferit un șoc și primește la rândul său îngrijiri medicale într-o salvare. 

Radu Anton a trecut în neființă

Radu Anton a fost inspector-șef ISU Botoșani

Fostul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani a activat mai mulți ani și în consiliul județean Botoșani. Radu Anton se pensionase de la ISU Botoșani în primăvara anului 2016.

  Sursa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI