Biatul era elev al Colegiului Pedagogic ”Regina Maria” din Ploieşti. Duminică noapte a recurs la un gest extrem: s-a aruncat în fața trenului între staţiile CFR Buda şi Floreşti, pe raza judeţului Prahova.

Citeste si: Tornadă apărută în Bihor. Meteorologii au emis o avertizare specială până miercuri- FOTO

Mecanicul locomotivei a declarat că l-a văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată, iar la un moment dat s-a aruncat direct în faţa locomotivei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma impactului, băiatul a murit pe loc. Acesta era din Ploieşti, elev în ultimul an al unuia dintre cele mai prestigioase colegii din Prahova. În momentul impactului, avea în spate un rucsac şi telefonul mobil. În buzunarele hainelor poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio.

Citeste si: China ameninţă SUA cu represalii după ameninţări cu sancţiuni ale Washingtonului

Momentan nu se știe ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest extrem. Din exterior, tânărul părea că care o viață normală și nu se știa că acesta se confruntă cu o problemă, mai ales cu una atât de gravă încât să îl împingă spre sinucidere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si